«

»

Invitatie la colaborare

Share

In urma cu 15 ani, cand am lansat Revista Constructiilor – publicatie care se distribuie gratuit – am pornit de la premisa de a oferi societatilor din constructii posibilitatea unui schimb de informatii, intr-un peisaj media destul de sarac in acea perioada.

Am publicat in acesti 15 ani sute de prezentari de firme, de lucrari, de materiale, de tehnologii, de interviuri cu specialisti, de analize avand ca tema situatia din sectorul constructiilor etc. etc.

In perioada de boom, din 2005 – 2008, revista avea 186, 200 si chiar 212 pagini. Ulterior, abia ne-am acoperit cheltuielile pentru 68 sau 84 de pagini.

E drept, intre timp s-a mai adaugat un site – www.revistaconstructiilor.eu – unde puteti citi, tot gratuit, intreaga colectie a revistei, dar si alte mijloace social-media unde ne puteti gasi: Facebook, Twitter, Google+, Issuu etc.

Si parca nu erau suficiente greutatile economice cu care ne confruntam, in ultima perioada a lui 2018 ne-au lovit mult mai dur alte cresteri ale tarifelor unor servicii necesare activitatii noastre: cu 25%-30% cheltuielile de tiparire, cu cca 20% tarifele de expediere prin posta, benzina, salariile etc.

Cunoscand greutatile cu care se confrunta, la randul lor, societatile din constructii am exclus din start o crestere proportionala ale tarifelor pentru publicitate. Am hotarat sa pastram aceleasi tarife sau sa apelam la mici ajustari, mergand, in schimb, pe varianta de a atrage in revista, cu publicitate, alte firme. Ceea ce nu e deloc usor!

E drept, noi avem unele tarife mai putin accesibile pentru multe societati. De exemplu: vigneta pe coperta I plus 2 pagini in interior.

Avem insa si ½ pagina macheta plus, gratuit, o pagina de articol la 3 aparitii.

Sau ¼ pagina macheta, plus, gratuit, o pagina de articol la 4 aparitii.

Dupa  cum, ne puteti da o mana de ajutor contractand un abonament pe 1 an la revista tiparita (11 numere), la pretul modic de 180 lei.

Iar daca si asta vi se pare mult, va invitam sa va abonati, gratuit, la newsletterul revistei, pentru a primi sumarul revistei la fiecare aparitie a ei.

Marturisim ca nu au fost putine momentele in care ne-a “batut gandul” sa renuntam la aceasta activitate, care nu mai e demult o afacere,  ci mai mult un hobby.

Cand vezi, insa, ca, pe site-ul nostru, revista e accesata zilnic de 400-500 de cititori, iti spui ca parca e pacat! Si te gandesti sa incerci sa continui, ca poate vor veni vremuri mai bune si pentru acest sector.

Oricum, noi nu vom putea exista, in continuare, cu revista, cu site-ul si cu celelalte mijloace social-media, decat cu sprijinul dumneavoastra.

Asa ca va invitam sa veniti alaturi de noi!

Autor:
Ionel Cristea

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 156 – martie 2019, pag. 3

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/03/01/invitatie-la-colaborare/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.