«

»

La ROMTHERM, in perioada 14 – 17 martie, gasiti cele mai eficiente solutii pentru proiectarea si executia instalatiilor

Share

ROMTHERM – Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului – se desfasoara in perioada 14 – 17 martie, in pavilionul B2 din Centrul Expozitional ROMEXPO.

Evenimentul reprezinta platforma ideala atat pentru prezentarea produselor si serviciilor din domeniu, cat si pentru facilitarea intalnirilor directe dintre consultanti, contractori si utilizatorii finali ce provin din: retail, sectorul public, comercial sau industrial.

ROMTHERM prilejuieste intalnirea celor mai importante firme care produc, distribuie si importa branduri de renume, sisteme performante, elemente de ultima generatie si tehnologii recent introduse pe piata.

La ROMTHERM sunt prezenti producatori si importatori de aparatura pentru instalatii de alimentare cu apa, sanitare si canalizare, instalatii de alimentare cu gaze, instalatii tehnologice si termice, de incalzire, instalatii de ventilare, climatizare, frigorifice, produse si echipamente cu rol in securitatea la incendiu. 

ROMTHERM se desfasoara in aceeasi perioada cu CONSTRUCT-AMBIENT EXPO – Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitie internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare, MODEXPO I – Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii si ANTIQUE MARKET I – Targ de obiecte de arta si antichitati. 

PROGRAM DE VIZITARE

14 – 16 martie 2019 (joi – sambata): intre 10:00 – 18:00
17 martie 2019 (duminica): intre 10:00-16:00.

Bilet intrare: 20 de lei
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.

Acces:
Pietonal: Portile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului;
Auto: Portile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului.

Tarif parcare: 5 lei/ora

Mai multe informatii gasiti pe www.romtherm.ro

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/03/01/la-romtherm-in-perioada-14-17-martie-gasiti-cele-mai-eficiente-solutii-pentru-proiectarea-si-executia-instalatiilor/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.