«

»

SAINT-GOBAIN RIGIPS: Inscrie-te la cursuri acreditate ANC la Academia Tehnica Saint-Gobain!

Share

Saint-Gobain Construction Products Romania se implica activ in cresterea nivelului de cunostinte si  aptitudini  ale  celor  ce  lucreaza  cu  produsele  sale  si in educarea  viitorilor  specialisti, prin  cursuri tehnice cu module teoretice si practice sau oferind consultanţa tehnica in cadrul proiectelor.

Academia Tehnica Saint-Gobain, infiintata in 2014, cu centre de instruire autorizate la Bucuresti (pentru module teoretice) si Ploiesti (pentru module teoretice si practice), organizeaza cursuri de initiere (cu durata de 40 ore) acreditate de Autoritatea Nationala a Calificarilor (ANC), pentru ocupatia „Montator pereti si plafoane din gips-carton”. 

In urma examenului absolvit cu nota de trecere, fiecare participant primeste o diploma de absolvire acordata de Ministerul Muncii, Familei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, aceasta diploma avand regimul actelor de studii.

Programul autorizat ANC, cu module teoretice si practice axate pe competentele din standardul ocupational pentru ocupatia „Montator pereti si plafoane din gips-carton”, poate fi accesat in limita numarului de cursanti si a cursurilor programate in calendarul Academiei.

Modulele teoretice si practice sunt axate pe: stabilirea procedeului de placare, pregatirea operatiei de montare, efectuarea lucrarilor de placare la pereti, efectuarea lucrarilor de placare la plafoane, finisarea rosturilor.

In prezent, cursurile sunt sustinute de diviziile Rigips si Isover si sunt oferite in mod gratuit partenerilor nostri, Saint-Gobain suportand atat costurile aferente materialelor puse la dispozitie de cele doua divizii, cat si costurile aferente trainerilor, comisiei de examinare, dar si contravaloarea diplomelor. Costurile aferente deplasarii la centrele de instruire si cazarii pentru cursantii din alta localitate sunt suportate de catre acestia sau de catre angajatorul acestora, dupa caz.

De asemenea, Academia Tehnica Saint-Gobain are in programa educationala si module scurte de cateva ore (de exemplu – 2 ore, 4 ore, 8 ore etc.) pe diverse teme, pentru o audienta larga, la finalizarea carora cursantii primesc diplome de participare:

  • Curs – Pereti si placari din gips-carton – modul 8 ore
  • Curs – Plafoane false Rigips® – modul 8 ore
  • Curs – Finisarea suprafetelor cu gleturi si tencuieli – modul 8 ore
  • Curs – Mansarde – modul 4 ore
  • Seminar – Acustica – modul 2 ore
  • Seminar – Rezistenta la foc – modul 2 ore
  • Seminar – Eficienta energetica – modul 2 ore
  • Seminar – Noutati (ex. cladiri verzi, calitatea aerului, solutii inovatoare etc.) – modul 2 ore

Aceste module pot fi sustinute in masura in care se confirma un numar minim de 10 participanti si sunt compatibile cu Calendarul Academiei.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la: academiatehnica@saint-gobain.com

sau la numerele de telefon 021.207.57.50 /021.207.57.51. 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 156 – martie 2019, pag. 40

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/03/01/saint-gobain-rigips-inscrie-te-la-cursuri-acreditate-anc-la-academia-tehnica-saint-gobain/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.