«

»

SOUDAL: Sisteme de ferestre Soudal. Sistemul profesional de etansare a imbinarilor ferestrei

Share

Soudal este cunoscut deja de cativa ani in lumea constructiilor ca un producator reputat al unor produse de calitate ridicata pentru etansare si izolare. Multe dintre aceste produse sunt certificate separat si sunt utilizate deja cu succes pentru montarea ferestrelor si a usilor. Impreuna cu montatorii, promotorii si arhitectii Soudal au combinat intreg know-how-ul legat de rosturile ferestrelor in Sistemul de Ferestre Soudal, un sistem profesional de etansare a rosturilor ferestrelor. SWS combina, in mod inteligent, versiuni foarte dezvoltate ale unui numar de produse cunoscute pentru etansare intre tamplarie si zidarie.

Etansarea optima a rosturilor ferestrelor se face pe 3 niveluri:

  • o buna etanseitate la aer in interior;
  • izolatie termica si acustica la mijloc;
  • protectie excelenta impotriva tuturor tipurilor de influente atmosferice (vant, raze UV si ploaie) la exterior. Aceasta se efectueaza in conformitate cu EnEV, DIN 4108-7 si directivele pentru ansamblul RAL.

Avand in vedere numeroasele sale produse certificate si ca rezultat al calitatii constant ridicate garantate a lor, punctul forte al Sistemului de Ferestre Soudal consta in diversitatea acestuia. Gama de produse consta in materiale de etansare, spume poliuretanice, benzi pre-compresate, membrane, benzi autoadezive si membrane lichide, care se pot combina perfect intre ele. Intotdeauna exista o solutie SWS perfect adecvata, indiferent de cladire sau de metoda de montare, atat pentru locuintele nou construite, cat si pentru cele renovate si chiar si pentru «casele pasive».

Sistemul este clar adecvat si pentru toate tipurile de tamplarie: aluminiu, lemn si PVC.

Modelul SWS

Soudal a dezvoltat un sistem profesionist de imbinare a ferestrelor pe 3 nivele intre structura cladirii si cadrul ferestrei, in conformitate cu legislatia in vigoare. 

Soudal ofera un sistem de etansare a ferestrelor (SWS) activ pe 3 niveluri:
• Protectia impotriva vremii
Izolatie termica si acustica
Etanseitate la aer si vapori 

SOUDAL SRL | 021.351.58.04 | www.soudal.ro

 …citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 156 – martie 2019, pag. 50

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/03/01/soudal-sisteme-de-ferestre-soudal-sistemul-profesional-de-etansare-a-imbinarilor-ferestrei/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.