«

»

TEMAD: WD-40 FLEXIBLE – Unicul produs multifunctional cu aplicator flexibil care patrunde in spatiile greu accesibile

Share

Noutate absolută: WD-40 prezintă noul produs multifuncțional WD-40 Flexible, în format profesional, cu un aplicator flexibil, conceput pentru a ajunge în zonele greu accesibile.

Gama WD-40 Multi-Use Product se mărește cu un nou produs într-un ambalaj de 600 ml, echipat cu aplicator metalic de 18 cm, foarte flexibil, care poate fi modelat în forma dorită de utilizator, fiind soluția ideală pentru a ajunge în zonele dificile și inaccesibile.

WD-40 Flexible reprezintă o reală noutate pe piață, fiind un produs indispensabil datorită calității, performanței și versatilității. Noutatea WD-40 constă tocmai în introducerea aplicatorului flexibil, realizat dintr-un material metalic extrem de maleabil, însă în același timp, rezistent la uzură și căldură. Aplicatorul inovator poate fi modelat și menținut în forma dorită de utilizator. O soluție care până astăzi lipsea de pe piață, pentru toți cei care aveau nevoie să lubrifieze, deblocheze, protejeze și să elimine murdăria din zonele dificile. WD-40 Flexible este ideal pentru lucrările de precizie din diverse sectoare: mecanică, auto-moto, agricultură, industrie etc.

Beneficiile WD-40 Flexible:

  • Economie de bani, datorită pulverizării precise nu se risipește produsul.
  • Economie de timp – nu va mai fi necesar să demontați piese, sisteme, carcase sau angrenaje pentru a ținti cu precizie zonele ce trebuie tratate.

Există numeroase aplicații în care WD-40 Flexible este soluția cea mai practică și mai rapidă în lucrările de zi cu zi: deblochează diverse ansamble înțepenite din zonele greu accesibile, ajută la demontarea elementelor de fixare corodate și greu de accesat de sub chiuvetă etc.

WD-40 Flexible are aceleași proprietăți care îl fac produsul multifuncțional cu peste 2.000 de aplicații și utilizări, și anume: HIDROREPELENT, ANTICOROZIV, LUBRIFIANT, DEBLOCANT și de CURĂȚARE. Prin urmare, WD-40 Flexible este ideal pentru a elimina umiditatea de pe contactele electrice, pentru a proteja suprafețele metalice împotriva coroziunii, pentru a elibera mecanismele blocate, pentru a elimina rugina și murdăria de pe utilaje, pentru a lubrifia sistemele de închidere, balamalele și angrenajele.

WD-40 Flexible este echipat cu un sistem profesional de pulverizare în mai multe poziții, ce oferă o aplicare amplă, când paiul este coborât și o aplicare precisă când paiul este ridicat. De asemenea, datorită aplicatorului inovator flexibil de 18 cm, se poate ajunge în zone greu accesibile. Sistemul de pulverizare cu valvă 360°, permite aplicarea produsului chiar și ținând tubul cu capul în jos.

WD-40 Flexible confirmă încă o dată misiunea WD-40 în oferirea de soluții inovatoare și, în același timp, ingenioase, pentru toate problemele ce țin de întreținere, capabil să ajute utilizatorii profesioniști și neprofesioniști în lucrările de zi cu zi, garantând întotdeauna standarde de calitate și fiabilitate ridicate.

WD-40 FLEXIBLE, spray-ul care pătrunde unde nimeni nu a ajuns!

Pentru mai multe informații, vezi aici.

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/03/01/temad-wd-40-flexible-unicul-produs-multifunctional-cu-aplicator-flexibil-care-patrunde-in-spatiile-greu-accesibile/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.