«

»

A XIV-a Conferinta Nationala de Geotehnica si Fundatii (CNGF2020)

Share

Filiala Bucuresti a Societatii Romane de Geotehnica si Fundatii (SRGF), impreuna cu Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti (UTCB), anunta data celei de-a XIV-a editii a Conferintei Nationale de Geotehnica si Fundatii: 2 – 5 septembrie 2020, la Hotel Ramada Parc, Bucuresti.

Conferinta Nationala reprezinta cel mai important forum de discutie pentru membrii comunitatii de Inginerie Geotehnica din Romania. Ea este organizata pe rand de cele 4 filiale ale SRGF (Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara), astfel ca Bucuresti este, din nou, gazda evenimentului, dupa 16 ani, ultima editie organizata aici fiind cea de-a X-a, din 2004.

Editia a XIV-a este pusa sub semnul racordarii Ingineriei Geotehnice din Romania la tendintele Europene, prefatand, astfel, schimbarile anuntate pentru 2022 in materie de proiectare geotehnica (si structurala, in general) de noua editie a Eurocodurilor.  Sunt, deja, confirmati primii doi keynote speakeri: Dr. Andrew Bond – presedinte in exercitiu al comitetului tehnic al CEN pentru Eurocodul 7 (SC7/TC250) si prof. Dietmar Adam – Universitatea Tehnica din Viena.

Conferinta va propune un program ofertant, incluzand, de asemenea, prezentari invitate, lectii de sinteza, prezentari de articole, dezbateri pe subiecte de actualitate cu participarea autoritatilor din domeniu, prezentari ale tinerilor geotehnicieni, precum si cursuri de formare in BIM aplicat in Inginerie Geotehnica sau vizite tehnice.

Sunt asteptati cca 300 – 350 de participanti, membri si nemembri ai SRGF, ai comunitatii de Inginerie Geotehnica in general, dar si din domeniile inrudite.

Conferinta va fi si gazda unei expozitii, pentru care locatia evenimentului pune la dispozitie un spatiu generos (interior si exterior), la care sunt invitate sa participe principalele companii din domeniul Ingineriei Geotehnice si al constructiilor.

Pachetele de sponsorizare concepute pentru acest eveniment sunt diverse si adaptate tuturor tipurilor de companii din domeniu, fiind oferite reduceri pentru achizitionarea unui pachet inainte de 31.03.2019, cat si pentru membrii colectivi ai SRGF. Se pot configura si pachete personalizate de sponsorizare.

Detalii legate de pachetele de sponsorizare sunt disponibile la Secretariatul Filialei Bucuresti a SRGF: secretariatsrgfbucuresti@yahoo.com.

Primul buletin al conferintei va fi disponibil in curand, cu detalii legate de programul cadru al conferintei, datele de trimitere a articolelor etc. De aceea, sunteti invitati sa urmariti site-ul www.srgf.ro pentru noutati. Pana atunci, salvati-va data in calendar: 2 – 5 septembrie 2020. Este perioada cand trebuie sa fiti prezenti la cea de-a XIV-a editie a Conferintei Nationale de Geotehnica si Fundatii!

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 157 – aprilie 2019, pag. 11

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/04/01/a-xiv-a-conferinta-nationala-de-geotehnica-si-fundatii-cngf2020/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.