«

»

ASCB construieste cel mai mare hub studentesc – Construct HUB

Share

Asociatia Studentilor la Constructii din Bucuresti, in parteneriat si sub indrumarea mediului de afaceri si a celui academic, vor reconfigura si amenaja, in urmatoarele luni, actualul spatiu al sediului ASCB, transformandu-l in cel mai mare hub studentesc din Romania. 

Construct HUB-ul va promova un nou mod de invatare practica prin colaborare directa: studenti – companii – profesori si pregatirea eficienta a studentilor, in acord cu cerintele si nevoile actuale ale pietei. Va fi realizat sub forma unui proiect interdisciplinar, spatiul fiind un exemplu didactic, atat prin intermediul materialelor folosite, al detaliilor tehnice cat si al mostrelor expozitionale care vor fi evidentiate prin marcaje specifice.

Cu o capacitate de 224 de utilizatori si o suprafata de cca. 400 mp, spatiul multifunctional va fi realizat in proportie de 75% de catre studenti si va fi adaptat pentru coworking, conferinte, traininguri si ateliere, echipate la standarde moderne.

Mediul de afaceri va beneficia de conditii optime pentru efectuarea de prezentari, seminare, workshop-uri, programe de instruire si formare profesionala, in acest spatiu aflat in centrul Campusului Universitar Tei. In prezent, campusul Tei reuneste peste 5.000 de studenti, din cele sapte facultati ale Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, studenti ai Universitatii de Arhitectura, ai Universitatii din Bucuresti si ai ASE-ului.

Dedicat in mod special studentilor, accesul acestora este gratuit in Construct HUB, situat pe Bulevardul Lacul Tei, Nr. 116, Sector 2, Bucuresti, incepand din septembrie anul acesta.

Olivia Ionoaia
Project Manager Assistant
oliviaionoaia@ascb.ro
Tel. 0741626004

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 157 – aprilie 2019, pag. 58

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/04/01/ascb-construieste-cel-mai-mare-hub-studentesc-construct-hub/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.