«

»

MOB&IUS Brasov: Promotia anuala cu o gama de scule profesionale dedicate pietei de constructii

Share

PROMOCONSTRUCT 2019

Perioada 01.04.2019-30.09.2019

Csakany Emil – manager marketing MOB&IUS Brasov: “In fiecare an pregatim o oferta speciala catre clientii din domeniul de constructii, cu o gama diversificata de scule pe diferite meserii, montatori de gips-carton, montatori de placi ceramice, zidari, tencuitori etc. In mare parte oferta noastra cuprinde scule de la producatorul francez MOB Mondelin pe marcile Mondelin si MOB, dar desigur nu lipsesc nici sculele brand propriu fabricate sub marca IUS la Brasov.

Din oferta promotionala evidentiem ca noutate gama de rangi PowerBar fabricate in Franta incepand cu anul 2019.

Noua generatie de rangi PowerBar este diponibila si in Romania din luna aprilie intr-o gama completa de 4 dimensiuni (350 / 600 / 900 / 1200 mm ) dar si in doua variante de seturi (set de 2 rangi 350 / 600 mm si set de 3 rangi (350 / 600 / 9000 mm).

PowerBar este fabricat integral in fabrica din Chambon-Feugerolles din Loire, Franta. Este forjat cu know-how-ul ancestral al sculelor Mob, cu traditie in acest domeniu din 1743, iar in procesul de fabricatie pentru acest produs s-au facut investitii de jumatate de million de euro.

Avantajele PowerBar: mai multa putere, accesibilitate si confort

  • pe partea zonei de extragere a cuielor forma capului are o curbura progresiva care permite o forta de extragere imbunatatita cu 60%.
  • corp cu sectiune ovala, rezistent in directia fortei aplicate, nu flexeaza, nu se indoaie. Sectiunea ovala asigura o prindere confortabila adaptata mainii
  • varfurile sunt largi si subtiri. Acest lucru permite sa se potriveasca oriunde si in profunzime.
  • o baza larga si stabila, asigura o stabilitate perfecta pentru ridicare sau extragerea cuielor.
  • la ridicarea unei piese pe plan vertical, unghiul PowerBar face posibila o prindere facila si sigura cu mana pe corpul barei, astfel se dezvolta mai multa forta.

Mai multe detalii gasiti pe www.mob-ius.ro/ro/promotii/ 

Vezi aici catalogul cu toate produsele aflate in promotie.

 

Prezentarea gupului MOB Mondelin Franta

Grupul industrial MOB MONDELIN Franta detine mai multe centre de productie in Europa: in localitatea Le Chambon–Feugerolles Franta este situat sediul central si o unitate de productie pentru scule de mana; in localitatea Ambierle este situata a doua unitatea de productie din Franta pentru scule de constructii sub marca MONDELIN; la Schwelm in Germania, fabrica de elemente de insurubare marca Schroder – Made in Germany; la Brasov marca IUS, singurul producator de unelte si scule profesionale din Romania. Procesul de fabricatie european al grupului permite si asigura un control riguros de calitate si costuri, servicii de garantie si post garantie functionale.

Marcile grupului:
MOB Franta
MONDELIN Franta
MOB-PEDDINGHAUS Germania
SCHRODER Germana
IUS Romania

Din pozitia de noastra de reprezentanti pe Romania pentru marca Mondelin, avem proiecte si ambitii importante pentru piata de constructii din tara noastra. Si in acest an am pregatit actiunea  promotionala PROMOCONSTRUCT 2019 pe o perioada de 6 luni cu cele mai reprezentative produse din gama MONDELIN , MOB si IUS, game de scule reprezentative pe diverse meserii la preturi speciale si cu CADOURI pentru clienti.

Prin traditie distribuitorii nostrii sunt mai mult orientati pe pietele de industrie si auto, de aceea si in acest an punem un accent pe dezvoltarea retelei de distributie pe domeniul de constructii. Vrem sa aducem alaturi de noi parteneri noi cu care sa targhetam o cota  de piata importanta pe acest segment. Prioritar o sa punem un accent pe sesiuni de prezentari, demonstratii si training-uri pentru clienti, cu accent pe functionalitatea, utilitatea si calitatea sculelor si a dispozitivelor noastre. Practic vrem sa antrenam si sa educam clientii nostrii intr-un spirit profesionist, sa-i convingem ca pot munci mai eficient, mai usor si mai economic daca utilizeaza produsele noastre si in final sa cream o dependenta pozitiva de aceste produse. In Franta exista scoli speciale in care sunt pregatiti meseriasi pe diverese profesii ca, montator de gips carton, montator de placi ceamice, zidar, tencuitor etc. Din pacate in Romania nu avem astfel de scoli, practic meseria se transmite din tata-n fiu sau se invata pe parcursul anilor la locul de munca. Suntem convinsi ca utilizarea unor scule de calitate si adecvate meseriilor din constructii va duce la eficienta, callitate si placere in munca depusa pe santiere.

Noi ne dorim pentru zona businnes, pentru cei care fac comert cu scule pentru constructii sa le propunem o afacere pe termen lung bazata pe principialitate, siguranta si pe un portofoliu de produse inovatoare si cu o calitate foarte buna, fabricate in Franta. Pentru utilizatorii de scule pentru constructii, vrem sa le aratam, prin utilizarea sculelor noastre pot lucra mult mai usor, mai simplu, mai eficient si nu in ultimul rand in deplina siguranta.

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/04/01/mobius-brasov-promotia-anuala-cu-o-gama-de-scule-profesionale-dedicate-pietei-de-constructii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.