«

»

TOPGEOCART: LEICA BLK3D fotografiaza si masoara orice

Share

TOPGEOCART raspunde prompt asteptarilor profesionistilor in domeniu, prin lansarea in Romania a noilor echipamente LEICA BLK3D.

HANDHELD IMAGING 3D LEICA BLK3D ofera combinatia dintre o stereo-camera calibrata, algoritmi avansati si calculul de dimensiuni in timp real.

Software-ul este dezvoltat pentru a va face munca mai usoara si mai placuta. Un alt avantaj este oferit de folosirea fara probleme: cresterea productivitatii si minimizarea timpului de intrerupere a lucrarii, datorita unei retele globale de suport tehnic si service. Demne de mentionat sunt si elementele legate de protejarea investitiei: fiabilitate, rapiditate si precizie, care asigura o investitie minima pentru un produs cu durata de viata mare si valoare mare de revanzare.

Noile echipamente rezolva provocarile profesionale zilnice si sarcinile legate de cresterea cererii in domeniul masurarii si preluarii datelor din teren, concomitent cu posibilitatea, extrem de facila, de a transmite la birou, in real-time, datele preluate.

Directorii executivi ai departamentelor de constructii si arhitectura beneficiaza de un timp minim de intrerupere a echipelor de teren pentru a furniza proiecte in conformitate cu bugetul si in timp util.

 

Pe langa caracteristicile legate de rapiditate si fiabilitate, LEICA BLK3D ofera urmatoarele tehnologii si avantaje:

  • Captura de imagini 3D masurabile
  • Posibilitatea de a utiliza dispozitivul laser EDM integrat pentru a adauga masuratori foarte precise la imaginile 3D sau pentru a efectua masuratori independente
  • Posibilitatea de a crea, in timp real, relevee si de a le atasa imagini masurabile. Util pentru documentarea progresului constructiei in timp
  • Organizator de proiecte

 

TOPGEOCART va continua sa reprezinte un partener de incredere pentru specialistii constructori si de masuratori terestre din Romania, prin oferirea de solutii moderne si convenabile, prin deschiderea de a colabora cu solutii tehnice si de tip „know how” Leica Geosystems si prin participarea la proiecte comune de cercetare si diseminare.

 

Contact:
TOP GEOCART
BUCURESTI – SEDIUL CENTRAL
Adresa: Str. prof. Ion Maiorescu 67, Sector 2
Telefon: (+4) 021 253 05 30
Fax: (+4) 021 252 12 15
E-mail: office@topgeocart.ro
Web: www.topgeocart.ro 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 157 – aprilie 2019, pag. 40

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/04/01/topgeocart-leica-blk3d-fotografiaza-si-masoara-orice/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.