«

»

SDC PROIECT ENGINEERING: Proiectare structuri de rezistenta

Share

Echipa noastra optimizeaza fiecare proiect prin calcule structurale realizand modele analitice pentru a afla comportarea structurala si eforturile necesare dimensionarii elementelor structurale.

Ne-am adaptat la diferite norme si coduri de proiectare, astfel incat sa acoperim si zonele unde exista alte norme decat Eurocode.

Fluxurile de lucru din cadrul proiectarii sunt optimizate si folosim tehnologia BIM, pe mai multe platforme de lucru, ca sa ne putem plia pe toate softurile colaboratorilor nostri.

Ne implicam in proiectare din faza de concept, ca sa optimizam dispunerea si dimensiunile elementelor structurale si sa satisfacem cerintele beneficiarilor.

Proiectam structuri din beton armat monolit, beton armat prefabricat, structuri din beton pretensionate, structuri metalice, structuri din lemn, structuri din lemn lamelar si solutii de consolidare ale structurilor existente.

Asiguram si urmarirea proiectelor in santier, pentru verificarea implementarii corecte a solutiilor din proiect.

Pentru mai multe detalii vizitati: https://www.sdcproiect.ro/

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 158 – mai 2019, pag. 39

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/05/01/sdc-proiect-engineering-proiectare-structuri-de-rezistenta-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.