«

»

Summitul Uniunii Europene a Dezvoltatorilor si Constructorilor de Locuinte – BUILD EUROPE. 22-24 mai 2019, Bucuresti

Share

In perioada 22-24 Mai 2019, se desfasoara la Bucuresti Summitul Uniunii Europene a Dezvoltatorilor si Constructorilor de Locuinte – BUILD EUROPE. Evenimentul este ocazionat de lansarea oficiala la nivel European a celui mai nou document strategic privind locuirea acesibila in Europa si va fi inmanat Domnului George CIAMBA – Ministru delegat pentru Afaceri Europene, de catre Dl Marc PIGEON – Presedintele BUILD EUROPE.

PSC – in calitate de organizator si membru activ al BUILD EUROPE – are onoarea deosebita de a fi gazda evenimentului si de a facilita promovarea acestui document strategic catre forurile continentale, prin intermediul Guvernului Romaniei care detine Presedintia Consilului Uniunii Europene.

Va adresam invitatia de a participa la lansarea oficiala ce va avea loc in data de 23 Mai 2019 la Hotel Hilton Athenee Palace, intre orele 14.00 si 15.00, in prezenta delegatiilor tarilor membre.

Va prezentam atasat, spre studiu, documentul in limba romana, avand convingerea ca il veti gasi profund, modern si novator – un set de opinii complexe elaborate de experti din toate tarile membre, in sprijinul animarii industriei locuirii, in special a locuirii accesibile pentru toti cetatenii europeni, la care si Romania – prin intermediul PSC – este cu mandrie, contributoare.

Locuirea: provocare europeana. O noua strategie

www.buildeurope.net
www.psc.ro

Cu aleasa consideratie,

Tiberiu Andrioaiei
Secretar general, PSC
Membru al Boardului, Build Europe

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/05/22/summitul-uniunii-europene-a-dezvoltatorilor-si-constructorilor-de-locuinte-build-europe-22-24-mai-2019-bucuresti/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.