«

»

KESZ: Hexagon Offices – noua cladire de birouri inaugurata la Cluj

Share

Grupul KÉSZ a inaugurat joi, 23 mai, la Cluj-Napoca, cladirea de birouri Hexagon Offices.

Cladirea de birouri este situata pe Calea Turzii, are opt etaje si pune la dispozitia firmelor, spre inchiriere, o suprafata de 21.600 m2. Hexagon Offices include si spatii comerciale, un centru de conferinte, o cafenea,  un restaurant si un centru fitness. Valoarea investitiei depaseste 20 de milioane de euro.

“Aceasta cladire este cea mai mare investitie externa a KÉSZ. Initial cladirea a fost proiectata sa devina spital, dar, din cauze financiare, proiectul s-a blocat. KÉSZ Romania – care era  antreprenorul general al proiectul  – a cumparat cladirea finalizata pe jumatate si a reconvertit-o intr-o cladire de birouri”, a detaliat directorul tehnic adjunct al KÉSZ Holding Zrt., Szalados László, la inaugurarea oficiala de joi.

Albu István, directorul KÉSZ Romania, a precizat faptul ca cifra de afaceri din Romania a companiei a depasit 36 de milioane de euro in 2018. Directorul prezentat mai multe proiecte pe care compania le-a realizat ca antreprenor general. Firma a construit, de exemplu, Aquapark-ul Nymphaea din Oradea, cladiri industriale si fabrici, centre logistice, cladiri de birouri, centre comerciale si cladiri rezidentiale. Un proiect de mare importanta al companiei este reabilitarea Bisericii Sfantul Mihail din Cluj-Napoca, aflata in desfasurare.

Informatii detaliate despre Hexagon Offices puteti afla accesand websiteul oficial al proiectului hexagon-offices.ro.

Mile Lajos, Consulul General al Ungariei la Cluj-Napoca, a participat la evenimentul inaugural. “Datorita dezvoltarii infrastructurii, a modernizarii aeroportului, a investitiilor straine precum si datorita rolului de lider in sectorul IT din Romania, in ultimii ani, Clujul a parcurs o cale de dezvoltare dinamica. Suntem convinsi ca orasul, din punct de vedere geografic si economic extern, poate fi o punte excelenta intre Budapesta si Bucuresti. Grupul KÉSZ a recunoscut din timp potentialul de afaceri exceptional, iar, odata cu construirea cladirii de birouri moderne ce se desfasoara pe o suprafata de 25.000 m2, intr-o zona aglomerata, a contribuit la dezvoltarea Clujului, care va deveni un important centru economic”, a subliniat Mile Lajos.

“Daca luam in calcul ritmul in care evolueaza Clujul, este evident pentru noi toti ca nu este suficient doar  sa asiguram suprafete de birouri, spatii de lucru, echipamente de instalatii moderne, ci trebuie sa asiguram posibilitatea pentru cumparaturi, activitati in timpul liber, toate sub un singur acoperis. De aceea as dori sa le multumesc tuturor celor care au visat, au proiectat si au executat cladirea moderna si impunatoare Hexagon Offices. Este evident ca au umplut un gol. Cred ca firmele care isi vor desfasura activitatea aici vor contribui la dezvoltarea dinamica a economiei bazata pe stiinta. (…) Cred ca acest proces nu se va opri aici si grupul KÉSZ va fi unul dintre cei care vor recomanda Clujul ca loc de investitii. Cred ca aceste investitii au avut loc in momentul potrivit si la locul potrivit”, a afirmat Oláh Emese, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, prezenta la inaugurare.

KÉSZ Romania, membra a Grupului KÉSZ, a fost infiintata in 2001. KÉSZ Romania este una dintre cele mai importante companii de pe piata de constructii din Romania si un actor important in domeniu din Europa Centrala si de Est. Datorita portofoliul larg de servicii si a multitudinii resurselor proprii, societatea KÉSZ este capabila sa raspunda in mod eficient cererilor exigente si complexe ale industriei constructiilor. De la proiectare pana la executie, de la montaj de instalatii si tehnologii pana la dezvoltari imobiliare, compania rezolva sarcini formulate de beneficiari, fie in Romania, fie in Europa Centrala si de Est. 

Foto articol: ©Gavart Production

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/06/01/kesz-hexagon-offices-noua-cladire-de-birouri-inaugurata-la-cluj/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.