«

»

TOP GEOCART prezinta LEICA Rugby CLA & CLH. Lasere rotative perfect adaptabile si reconfigurabile

Share

TOP GEOCART raspunde prompt asteptarilor profesionistilor in domeniu prin lansarea in Romania a noilor echipamente LEICA Rugby CLA & CLH, primele lasere rotative care pot fi upgradate si reconfigurate, inclusiv dupa achizitia lor initiala.

Noile echipamente rezolva provocarile profesionale zilnice si sarcinile legate de cresterea cererii in domeniul masurarii si preluarii datelor din teren, concomitent cu posibilitatea extrem de facila de a configura un echipament adaptabil la nevoile lucratorilor din teren, chiar si dupa vanzarea initiala.

Directorii executivi ai departamentelor de constructii  beneficiaza de un timp minim de intrerupere a echipelor de teren, pentru a realiza proiecte in conformitate cu bugetul si in timp util.

Utilizarea facila a echipamentului Leica Rugby CLH permite folosirea fara efort a capabilitatilor sistemului laser. Economiseste timp, simplificand aplicatii  pentru a va face mai productivi. Designul sau robust asigura stabilitatea masurarii si precizia pentru sarcinile zilnice ale specialistilor din teren.

Manerul este fixat pe baza cu socluri speciale care prezinta o rigiditate ridicata si ofera o fixare puternica. Flexibilitatea maxima si capacitatea de a se adapta rapid la nevoile locului de munca sunt vitale pentru proiectele dvs.

Cu Leica Rugby CLA puteti obtine upgrade-ul laserului, pentru a se potrivi nevoilor dvs. de aplicare. Platiti pentru functionalitatea de care aveti nevoie, fara a plati pentru functiile suplimentare pe care nu le utilizati.

TOP GEOCART va continua sa reprezinte un partener de incredere pentru specialistii constructori si de masuratori terestre din Romania, oferind solutii moderne si convenabile, prin deschiderea de a colabora cu solutii tehnice si de tip „know how” Leica Geosystems si prin participarea la proiecte comune de cercetare si diseminare.

 

Contact:
TOP GEOCART
BUCURESTI
Adresa: Str. prof. Ion Maiorescu 67, Sector 2
Telefon: (+4) 021 253 05 30
Fax: (+4) 021 252 12 15
E-mail: office@topgeocart.ro
Web: www.topgeocart.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 159 – iunie 2019, pag. 28

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/06/01/top-geocart-prezinta-leica-rugby-cla-clh-lasere-rotative-perfect-adaptabile-si-reconfigurabile/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.