«

»

WIENERBERGER: Noul produs Porotherm 36,5 TermoPlus cu vata minerala bazaltica inclusa

Share

Wienerberger aduce pe piata din Romania o solutie inovatoare pentru constructii de calitate inalta, Porotherm 36,5 TermoPlus, bloc ceramic cu vata minerala bazaltica, realizat din materiale 100% naturale. Performanta termica exceptionala vine sa completeze confortul cautat in locuinte sau birouri, pentru ca acestea nu mai necesita sistem de termoizolatie suplimentar.

 

Indiferent de anotimp si de conditiile climatice, acest sistem inovativ asigura mentinerea temperaturii optime si a calitatii aerului in incapere, blocurile ceramice fiind 100% naturale, realizate din argila si insertii de vata minerala, din roca vulcanica.

 

Si de data aceasta tehnologia aplicata de Wienerberger solutiilor si produselor sale contribuie la crearea unui climat sanatos si confortabil in camine sau spatii de lucru. Blocurile ceramice cu insertii de vata minerala bazaltica reprezinta o combinatie de materiale traditionale si tehnologii de ultima generatie, solutia finala fiind rezultatul  experientei si inovatiei Wienerberger de aproape 200 de ani.

 

Pe langa beneficiile aduse mai multor generatii care se bucura de spatiile de locuire sau de lucru, sistemul de zidarie realizat cu blocul ceramic slefuit impreuna cu spuma adeziva Porotherm Profi Dryfix sau mortarul in rost subtire vine si in sprijinul constructorilor care pot executa lucrarile mult mai rapid si la temperaturi scazute de pana la -5? (in cazul utilizarii spumei adezive).

 

Printre alte avantaje importante se numara proprietatile excelente de izolare fonica si protectia impotriva focului, blocurile ceramice Porotherm 36,5 TermoPlus  fiind incadrate la cea mai buna clasa  de reactie la foc, clasa A1 (material incombustibil).

 

Aflati mai multe despre Porotherm 36,5 TermoPlus aici.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 159 – iunie 2019, pag. 43

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/06/01/wienerberger-noul-produs-porotherm-365-termoplus-cu-vata-minerala-bazaltica-inclusa/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.