«

»

TERASTEEL: Halele la cheie TeraSteel – durabilitate, montare usoara si costuri de intretinere reduse. PANOURI TERMOIZOLANTE in 25 de tari europene

Share

TeraSteel, unul dintre principalii furnizori de sisteme si solutii complete in domeniul instalatiilor si constructiilor din Romania, parte a Grupului TeraPlast, ofera clientilor un sistem de hale la cheie adaptabil la o gama larga de nevoi si cerinte.

Halele la cheie TeraSteel se remarca printr-un consum mic de otel, de beton si armaturi la fundatii, ceea ce asigura un cost total  mai mic de construire, precum si o amprenta de CO2 redusa. Acestea au o modularitate ridicata, pot fi demontate si relocate cu usurinta.

Halele la cheie TeraSteel sunt realizate din profile cu pereti subtiri, cu grosimea intre 1 mm si 4 mm, iar panourile termoizolante sandwich sunt executate cu spuma rigida de poliuretan de tip PUR sau PIR. Acestea pot fi echipate cu luminatoare din policarbonat celular, trape cu functie de ventilare zilnica, usi sectionale industriale cu actionari manuale sau electrice, iar tamplaria de tip PVC sau aluminiu este disponibila in orice configuratie dorita.

Toate componentele halelor la cheie oferite de TeraSteel sunt certificate in Sistem de Management Integrat, conform standarelor ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 si OHSAS 18001 si detin marcajul CE.

Domeniile de utilizare ale halelor pot fi dintre cele mai diverse: industrial (hale service, logistica, depozitare, productie), comercial (supermarketuri, cladiri birouri, showroom-uri) si agrozootehnic (depozitare cereale, crestere animale). La cerere, TeraSteel poate oferi si alte tipuri de hale.

Inca de la lansarea conceptului de hale la cheie, in anul 2015, compania TeraSteel s-a bucurat de mare succes, atat in tara, cat si in strainatate. Suprafata medie a halelor la cheie TeraSteel a crescut constant de la an la an, iar anul trecut aceasta a ajuns la 670 de metri patrati, fata de 590 metri patrati in 2017. Anul trecut TeraSteel a primit mai multe comenzi pentru hale la cheie din afara tarii, peste 54% dintre acestea venind din comenzi externe. In 2018 cele mai multe comenzi primite de TeraSteel au venit pentru hale de depozitare si productie.

Elementele ce compun o hala metalica sunt produse in cele doua fabrici din Bistrita, Romania, dar si in Serbia, unde TeraSteel detine din 2017 o unitate de productie. Fabricile sunt dotate cu linii tehnologice de ultima generatie care permit obtinerea unor produse calitative, atat din punct de vedere al performantelor tehnice, cat si estetice. Cele trei fabrici deservesc peste 25 de tari precum Ungaria, Cehia, Slovacia, Ucraina, Moldova, Austria, Germania, Olanda, Slovenia, Croatia, Elvetia, compania fiind recunoscuta drept un partener strategic in regiune.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 160 – iulie 2019, pag. 6

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/07/01/terasteel-halele-la-cheie-terasteel-durabilitate-montare-usoara-si-costuri-de-intretinere-reduse-panouri-termoizolante-in-25-de-tari-europene/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.