«

»

CSi STRUCTURAL SOFTWARE: SAP2000, ETABS, SAFE – cea mai performantă suita pentru analiza seismica

Share

  • cele mai avansate produse software utilizate in ingineria structurala si seismica
  • interfata intuitiva ce permite modelarea rapida si eficienta a structurilor
  • posibilitatea achizitionarii licentei perpetue sau inchirierea acestora

Computers and Structures incorporated (CSi) a fost fondat in 1975 si este renumit pe plan mondial pentru dezvoltarea produselor software utilizate in ingineria structurala si seismica.

Produsele CSi au in spate peste patru decenii de cercetare si dezvoltare continua, devenind astfel cea mai de incredere familie de produse pentru expertii in proiectare.

Interfata intuitiva permite modelarea rapida si eficienta a structurilor. Programele de analiza structurala avansata sunt extrem de complexe, dar totodata, usor de utilizat.

Tehnicile analitice avansate permit analiza pas cu pas a deformatiilor structurii, analiza SAPFireTM prin metode de analiza Eigen si Ritz, analiza neliniara geometrica si de material, analiza la flambaj, analiza la colaps progresiv, metode energetice pentru controlul deplasarilor, analiza folosind amortizori vascosi, izolatori in baza, analiza de tip push-over, analiza si proiectarea bazata pe performanta, toate fiind accesibile utilizand produsele CSi.

Fiecare produs ofera capacitati si instrumente unice, croite dupa nevoile diferitelor tipuri de structuri si analize, permitand utilizatorului alegerea solutiei optime. Exista posibilitatea transferului bi-directional intre produsele CSi si alte produse software – folosirea tehnologiei BIM fiind la cel mai inalt nivel.

Contact:
CSi STRUCTURAL SOFTWARE
Mobil: +40 770 343 329
E-mail: office@csiromania.com
Web: www.csiromania.com

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 158 – mai 2019, pag. 7

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/09/01/csi-structural-software-unic-distribuitor-pe-piata-din-romania-al-produselor-csi/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.