«

»

FARESIN ROMANIA: Experienta vasta in furnizarea de cofraje pentru lucrarile de infrastructura

Share

FARESIN este un concern de firme care activeaza in domeniul constructiilor, echipamentelor mecanice si utilajelor pentru agricultura de peste treizeci de ani.

FARESIN Romania are ca principal domeniu de activitate vanzarea si inchirierea de cofraje metalice pentru constructii.

Oferta FARESIN Romania include cofraje metalice pentru infrastructuri, cofraje metalice modulare, cofraje pentru rezervoare si contrapereti, cofraje pentru fundatii si casa liftului, cofraje pentru planseu si stalpi metalici.

Departamentul de Inginerie ofera, impreuna cu echipamentul furnizat, proiectul pentru fiecare etapa de lucru. Mai mult decat atat, este intotdeauna la dispozitia clientului pentru orice informatii care pot fi necesare, in fazele de preanaliza, de proiectare si de executie.

Noi credem in schimbul de informatii si intr-un dialog constructiv cu clientii nostri. Acest lucru incepe chiar din etapa de planificare a proiectului, de aceea inginerii impreuna cu colegii de la departamentul comercial colaboreaza in permanenta pentru a le oferi clientilor nostri un proiect clar si corect.

Proiectul de cofraje si esafodaje propus pentru realizarea elementelor de infrastructura include in cea mai mare parte elementele standard de cofraje modulare, dar in unele situatii, datorita formei pilelor, este necesara proiectarea unor elemente speciale executate complet din otel.

FARESIN Romania confectioneza si furnizeaza aceste cofrajele speciale necesare realizarii proiectelor de infrastructura.

FARESIN Romania are o experienta vasta in furnizarea de cofraje in lucrarile de infrastructura; cea mai reprezentativa lucrare este realizarea podului de sosea de la km 0+540 al Canalului Dunare-Marea Neagra (Pod Agigea).

Aflati mai multe pe www.faresin.ro

Contact:
SC FARESIN ROMANIA S.R.L.
Str. Morii, nr 6, Mogosoaia – 077135
Judetul Ilfov – Romania
Tel. 0040213514401
Fax 0040213514402
office@faresinromania.ro
faresinromania.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 162 – septembrie 2019, pag. 36

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/09/01/faresin-romania-experienta-vasta-in-furnizarea-de-cofraje-pentru-lucrarile-de-infrastructura/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.