«

»

TRACTOR PROIECT COMERT: Echipamente pentru domeniul ingineriei fundatiilor speciale in constructii. Piese de schimb si de uzura

Share

Prin achizitionarea unei masini BAUER, ati ales unul dintre cele mai performante echipamente din domeniul ingineriei fundatiilor speciale in constructii, disponibile pe piata. In consecinta, puteti sa va executati proiectele de cel mai inalt nivel tehnic, cu cea mai mare eficienta posibila.

Pentru a beneficia de aceste avantaje pe termen lung, divizia de Piese de schimb si Service a BAUER Maschinen GmbH se straduieste in mod constant sa va asiste in operatiunile zilnice, pentru a mentine calitatea masinii BAUER pe intreaga sa durata de viata.

 

Parteneri de Service si Depozite de piese de schimb

Cu peste 35 de depozite de piese de schimb si peste 50 de Parteneri de Service certificati, pe intreg mapamondul, se asigura clientilor BAUER o inalta disponibilitate si flexibilitate in asistenta tehnica si furnizarea a peste 100.000 de piese de schimb diferite.

Sunt asigurate doar piese de schimb si de uzura originale BAUER (OEM), de inalta calitate tehnica si fiabilitate.

 

Pachete de piese de schimb si service

Atat durata de viata, cat si nivelul costurilor de reparatii ale fiecarei masini depind in mod fundamental de executia corecta a intretinerilor tehnice periodice ale masinilor.

Pachetele de service oferite de BAUER contin toate componentele standard necesare pentru executia corecta, la intervalele prevazute de producator, a intretinerilor tehnice periodice.

 

Piese de uzura pentru sculele de foraj

Principalele lor caracteristici sunt:

 • calitate buna, performante inalte;
 • insertii carburi de calitate ridicata;
 • schimbare rapida si usoara si stabilitate in suportul de fixare;
 • unelte de montaj eficiente pentru schimbul rapid si sigur, specializate pentru diferitele tipuri de piese de uzura;
 • dispozitive de reparare pentru mentinerea geometriei si eficientei dintilor sculelor de foraj.

 

Scule si accesorii de foraj

Burghie de foraj

Cupe de foraj

Sunt disponibile intr-o mare varietate de configuratii:

 • cu dinti plati sau rotunzi;
 • cu protectie la uzura a muchiei melcului la burghiele de foraj;
 • cu unul sau doua inceputuri -cu sau fara dinte pilot;
 • diametre de 520 mm – 2.500 mm.

 

Carotiere de foraj

Inelul de taiere al carotierei poate fi echipat cu diferite tipuri de dinti:

 • cu cap de tungsten;
 • cu pastile de tungsten sudate;
 • cu dalti rotunde;
 • cu role;
 • diametre de 520 mm – 2.500 mm.

 

Bare Kelly

Barele telescopice de tip Kelly sunt componente cheie ale instalatiilor de foraj rotativ pentru piloti. Ele transfera cuplul de la capul de rotire KDK si forta de apasare furnizata de sistemul de avans al utilajului de foraj.

Sunt compuse din 2 – 5 sectiuni telescopice tubulare, cu sisteme de antrenare si de blocare, sudate pe suprafata lor exterioara.

 

Tuburi de foraj

Tuburile de foraj cu pereti dubli sunt folosite pentru sustinerea gaurilor forate in soluri nestabile si sunt astfel proiectate incat sa poata prelua cuplurile mari, furnizate de capul de rotire, sau de oscilatorul masinilor de foraj rotativ BAUER, seria BG.

Tuburile de foraj sunt antrenate de catre capul de rotire KDK, prin intermediul adaptorului de tuburi. La partea inferioara a coloanei de tuburi se monteaza tubul de taiere, care are un inel cu dinti, ce pot fi sudati sau interschimbabili.

 

Piese reconditionate

Pentru unele dintre piesele de schimb, BAUER ofera si varianta de piesa reconditionata, la preturi avantajoase si la o calitate si fiabi­litate apropiate cu ale piesei noi.

 

Geanta de service BAUER

Gentile de service BAUER contin piesele de schimb si sculele cele mai frecvent necesare, in cazul interventiilor.

Utilizarea acestora, precum si gasirea rapida a piesei sau a sculei potrivite, contribuie substantial la reducerea timpului de imobilizare a utilajului, pentru o interventie de service.

Sculele si tuburile de foraj, precum si piesele de uzura ale acestora, se regasesc, ca dimensiuni, la toate marcile de utilaje de foraj pentru fundatii speciale in constructii. De aceea firma BAUER este gata sa ofere aceste produse oricaror clienti dornici de a lucra cu echipamente de cea mai inalta calitate si fiabilitate.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 162 – septembrie 2019, pag. 14

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/09/01/tractor-proiect-comert-echipamente-pentru-domeniul-ingineriei-fundatiilor-speciale-in-constructii-piese-de-schimb-si-de-uzura/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.