«

»

In 14 septembrie, pe domeniul Stirbey, Buftea, a avut loc prima editie a Zilei Nationale a Constructorului

Share

Casa Sociala a Constructorilor in parteneriat cu Federatia Generala a Sindicatelor Familia, Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, avand alaturi antreprenori, lucratori, parteneri de dialog social din tara si din strainatate, bucurandu-ne de prezenta unor distinsi invitati din mediul social, institutional si politic am sarbatorit, sambata,14 septembrie, Ziua Nationala a Constructorului.

Eveniment aflat la prima editie, Ziua Nationala a Constructorului, zi de cinstire a constructorului roman, conform Legii nr. 350/2018, a fost unul in care s-au regasit in acelasi loc bucuria, mandria, onestitatea, veselia dar si dragostea de tara, sentimente care s-au desavarsit intr-o manifestare vie a spiritului romanesc la o sarbatoare care a imbracat cu adevarat caracter national.

Caracterul national si importanta acestei sarbatori a fost confirmata de prezenta Viceprim-ministrului din Guvernul Romaniei cu atributiuni in domeniul constructiilor, domnul Daniel Suciu – ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, care a onorat cu prezenta acest eveniment impreuna cu doamna Oana Iacob – secretar de stat Ministerul Finantelor Publice, doamna Elena Solomonesc – secretar de stat Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, domnul Alexandru Potor – secretar de stat Ministerul Fondurilor Europene, domnul Ionel Minea – secretar de stat Ministerul Transporturilor, doamna Rodica Paraschiv – Comisia de transporturi si infrastructura din Camera Deputatilor precum si cu alte personalitati romane si din strainatate.

Acesti oaspeti, reprezentanti de seama ai Guvernului si clasei politice, alaturandu-se partenerilor sociali din patronate si din sindicatele din constructii au construit si in acest fel forul tripartit (guvern, patronate sindicate) prin care sectorul constructiilor, declarat prioritar in economia romaneasca pe urmatorii zece ani, da inca o data semnalul inceputului actiunilor de revigorare a investitiilor, a tarii.

Multumim tuturor invitatilor pentru participare si le adresam tuturor lucratorilor din constructii un sincer La multi ani! amintindu-le inca o data ca noi, Casa Sociala a Constructorilor, suntem un organism creat de constructori pentru constructori.

Casa Sociala a Constructorilor

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/09/17/in-14-septembrie-pe-domeniul-stirbey-buftea-a-avut-loc-prima-editie-a-zilei-nationale-a-constructorului/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.