«

»

CONEST GRAND RESIDENCE – un ansamblu rezidential care redefineste stilul de viata in Iasi. In 2020 povestea de succes continua! Abordam cu entuziasm piata imobiliara din Bucuresti

Share

Cu o traditie inceputa in 1963, compania CONEST S.A. lasi este una dintre cele mai importante companii de constructii din Regiunea N-E a Romaniei, avand o experienta vasta in zona constructiilor civile, industriale si rutiere.

Timp de peste 55 de ani, compania CONEST S.A. si-a canalizat toate resursele catre atingerea performantei in executia lucrarilor de constructii, instalatii, restaurare monumente istorice, edilitare (apa – canal – epurare), infrastructuri rutiere (drumuri, strazi municipale, poduri), atat pe plan local, national, cat si international (Iraq, Republica Moldova, Ucraina etc). in egala masura, a reusit sa le asigure clientilor si partenerilor un nivel inalt de siguranta si confort in atingerea obiectivelor executate.

 

Experienta si knowhow de calibru 

CONEST S.A. lasi, in calitate de antreprenor general al ansamblului Conest Grand Residence, si-a propus si a reusit in cadrul acestui proiect sa creeze idei distincte si inovatoare, precum si sa dezvolte solutii profesioniste de implementare, incepand cu fazele de proiectare sau de pregatire a constructiei si ajungand la etapele finale premergatoare finalizarii acestora.

Toate etapele proiectului au fost urmarite indeaproape, cu maxim interes, de catre manageri de proiect care au reusit sa tina sub control planificarea si bugetarea fiecarei etape de lucru.

 

Peste 500 de apartamente Conest Grand Residence finalizate si vandute integral

in mai putin de 30 luni de la inceperea lucrarilor. CONEST S.A. a construit toate cele 5 cladiri rezidentiale din cadrul ansamblului Conest Grand Residence, amplasat in lasi, pe bulevardul Chimiei, nr. 2, respectand toate etapele proiectului si predand la timp toate cele peste 500 de apartamente.

Cu acest proiect, CONEST S.A. a dovedit astfel, inca o data, ca este o companie puternica, matura, ce reuseste sa finalizeze orice proiect in care este implicata, cu profesionalism, determinare si respectarea termenelor de predare asumate, fara a face rabat de la calitatea constructiei si a finisajelor. Este clar ca anii de experienta, portofoliul si seriozitatea antreprenorului, precum si pozitionarea, dotarile si finisajele au fost factorii decisivi care i-au convins pe cumparatori sa aleaga ansamblul rezidential Conest Grand Residence.

 

Peste 500 de apartamente noi finalizate la termen si vandute integral!

Peste 500 de familii fericite! 

Conest Grand Residence este un proiect reprezentativ pentru CONEST S.A., antreprenorul general, atat prin complexitatea lucrarilor, cat si prin termenele de finalizare asumate. Ne bucuram ca am incheiat cu succes si la timp acest proiect imobiliar si le multumim pe aceasta cale tuturor celor peste 500 de familii de romani care au ales apartamentele Conest Grand Residence, dar si intregii echipe de specialisti implicati in construirea ansamblului. Este un exemplu de succes pentru piata imobiliara din lasi si suntem siguri ca valoarea apartamentelor Conest Grand Residence va creste semnificativ in timp.”, a declarat Irinel Tofan – Director General Conest SA

 

Conest Grand Residence – Despre placerea de a trai frumos 

In ansamblul rezidential Conest Grand Residence fiecare apartament a fost proiectat cu scopul de a oferi cat mai mult spatiu, cat mai multa lumina, cat mai multa bucurie pentru fiecare clipa petrecuta acasa.

In cadrul ansamblului Conest Grand Residence s-a dorit sa se introduca un standard nou in ansamblurile de locuinte, in care unitatea de masura pentru o locuinta nu ar trebui sa fie reprezentata de metrul patrat, ci de confortul pe care il ofera. Din punct de vedere estetic si arhitectural, la Conest Grand Residence s-a dorit realizarea unui ansamblu coerent, prin evitarea monotoniei si a austeritatii fatadelor blocurilor de locuinte obisnuite.

Pe langa apartamentele clasice, cu suprafete generoase, am dezvoltat in cadrul acestui proiect rezidential o serie de small-penthouse-uri si penthouse-uri cu suprafete de pana la 450 mp. Acestea sunt o optiune ideala pentru cei care vor sa-si cumpere un apartament confortabil, cu dotari de lux, finisaje superioare si cu suprafete generoase pentru intreaga familie. 

Aceste unitati locative au fost create pentru clientii ultra-pretentiosi, care isi doresc sa se bucure de confortul si functionalitatile unui apartament premium intr-un spatiu extrem de generos si sa aiba totul aproape si la indemana, inclusiv terase in care sa poata organiza petreceri in aer liber cu prietenii.

Situate la etajul 11, primul nivel al penthouse-urilor Conest Grand Residence dispune de: un living imens, dining, dormitoare mari si excelent gandite, o bucatarie spatioasa pentru o amenajare moderna, spatii de depozitare generoase -toate pentru un stil de viata exclusivist. La cel de-al doilea nivel este amenajata o terasa superba, in care veti putea amenaja o gradina cu un design elegant si minimalist, precum si o zona de lounge. Nivelul superior este gandit si amenajat functional pentru recreere si petrecerea timpului liber.

„Imaginati-va un apartament cu o suprafata cat trei case obisnuite, cu o terasa mare aproape cat o curte, unde va puteti organiza o gradina superba si un spatiu de vis pentru verile toride, un duplex pe doua niveluri, cu scara interioara, spatii mari si generoase, cu amenajari de top, un loc care te va face sa te simti precum un actor de la Hollywood.”, Irinel Tofan – Director General Conest SA

 

Spatii comerciale pentru un business de succes! 

Zonele de la parterul blocurilor din ansamblul rezidential Conest Grand Residence sunt rezervate exclusiv activitatilor comerciale, iar prin configuratia lor faciliteaza dezvoltarea unor business-uri de succes: salon de infrumusetare, cabinet medical, farmacie, centru activitati pentru copii. Datorita dezvoltarii extraordinare a zonei si proximitatii mall-ului, universitatii, dar si importantelor centre comerciale si de retail, spatiile comerciale Conest Grand Residence garanteaza succesul oricarei afaceri.

 

Imaginati-va un apartament cu o suprafata cat trei case obisnuite 

In ansamblul rezidential Conest Grand Residence locuiesc deja peste 500 de familii, cu preocupari si un stil de viata monden si cosmopolit, oferind astfel un vad comercial bun si un volum de trafic generos pentru realizarea unor afaceri de succes.

 

In 2020, povestea de succes continua!

Anul aceasta abordam cu entuziasm piata imobiliara din Bucuresti.

 

Conest S.A., in calitate de antreprenor general, demareaza in acest an o serie de noi proiecte imobiliare, cu finalizare in 2020-2021.

„Anul aceasta abordam cu entuziasm piata imobiliara din Bucuresti, pentru inceput cu doua proiecte de anvergura medie. Avem in plan dezvoltarea unui nou proiect in lasi, precum si unul in Targu-Neamt. Succesul inregistrat in finalizarea si predarea apartamentelor de la Conest Grand Residence ne-a determinat sa luam in considerare si atacarea unor noi piete atractive pentru investitii imobiliare” – a declarat Viorel Cozma, Actionar majoritar Conest SA

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 163 – octombrie 2019, pag. 12

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/10/01/conest-grand-residence-un-ansamblu-rezidential-care-redefineste-stilul-de-viata-in-iasi-in-2020-povestea-de-succes-continua-abordam-cu-entuziasm-piata-imobiliara-din-bucuresti/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.