«

»

KONE Ascensorul: Solutii inteligente in fiecare zi. Evaluarea, planificarea si proiectarea modului inteligent de deplasare a persoanelor in cladirea ta

Share

Pentru ca deplasarea persoanelor sa fie cat mai lina, cladirile de birouri trebuie sa devina inteligente: functionale, usor de parcurs si capabile sa se adapteze nevoilor viitoare de trafic.

Ce inseamna Consultanta privind Deplasarea Inteligenta a Persoanelor pentru KONE?

Deplasarea inteligenta si lina a persoanelor incepe din zona centrala a cladirii si continua catre etajele de destinatie. Consultanta KONE in acest domeniu va ajuta sa intelegeti si sa rezolvati provocarile ce exista in cladirea dvs. Serviciul include analiza si proiectarea traficului pe verticala si orizontala, elaborarea principiilor de dezvoltare a cladirii, analiza de eco-eficienta, planificarea echipamentelor si a serviciilor potrivite scopului cladirii precum si simularea unor scenarii variate, in esenta, experienta monitorizarii continue a traficului persoanelor permite asigurarea unui suport continuu si existenta unei reactii proactive privind eventualele modificari la nivelul intregului ciclu de existenta al cladirii.

 

DE CE SA ALEGEM CONSULTANTA KONE PRIVIND DEPLASAREA INTELIGENTA A PERSOANELOR?

  • Suport profesionist pe perioada renovarii si/sau a modernizarii cladirii
  • Cladirea isi imbunatateste gradul de functionalitate, este usor de parcurs si este adaptata viitorului
  • O experienta imbogatita a utilizatorului ce ia in considerare ultimele tendinte in domeniu
  • Planificare inteligenta si monitorizare pe durata ciclului de viata a cladirii

 

DESCHIDEM O USA CATRE CASA VIITORULUI

Solutiile KONE privind sectorul rezidential ofera noi nivele de confort proprietarilor, rezidentilor si managerilor de cladiri prin utilizarea tehnologiilor mobile si cloud pentru a conecta usile cladirilor, ascensoarele, canalele de informatii disponibile si sistemele intercom prin intermediul aplicatiilor disponibile pe mobil. Aceasta solutie este dezvoltata pentru a rezolva provocarile din fiecare zi pe care utilizatorii le-au indentificat in cadrul studiului realizat de KONE. Solutia este disponibila atat pentru cladiri noi cat si pentru cele existente si acopera controlul accesului, managementul vizitatorilor si furnizarea de informatii conexe.

Exista trei pachete disponibile;

Acces KONE – controleaza accesul in cladire [usile] si anunta automat ascensorul sa isi conduca utilizatorul la etajul potrivit, eliminand necesitatea utilizarii cheilor de acces fizice.

Vizitator KONE – include sistem intercom interconectat care le ofera rezidentilor cladirilor posibilitatea de a permite accesul vizitatorilor utilizand telefoanele inteligente.

Informatii KONE – le permite managerilor de cladiri sa transmita informatii privind cladirea in mod direct pe telefoanele inteligente ale rezidentilor si/sau proprietarilor sau catre ecranele amplasate in ascensoare sau in spatiile centrale.

 

Contact:
KONE Ascensorul S.A.
Str. Fabrica de Chibrituri nr. 9-11,
etaj 2 si 3 Sector 5, Bucuresti,
RO – 050182
Tel. +4021 311 4601, +4021 311 4602
Fax +4021 311 4603 www.kone.com.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 163 – octombrie 2019, pag. 5

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/10/01/kone-ascensorul-solutii-inteligente-in-fiecare-zi-evaluarea-planificarea-si-proiectarea-modului-inteligent-de-deplasare-a-persoanelor-in-cladirea-ta/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.