«

»

SAINT-GOBAIN RIGIPS: Pregatim specialistii de maine – Technical Academy

Share

Saint-Gobain sustine excelenta in executie.

Academia Tehnica Saint-Gobain, organizata de diviziile Saint-Gobain Rigips si Saint-Gobain Isover, are deja o experienta acumulata in derularea de cursuri pentru montatori, constructori, distribuitori, studenti, dar si alte grupuri interesate.

CURSURI ACREDITATE DE ANC

Academia Tehnica Saint-Gobain, cu centre de instruire autorizate la Bucuresti si Ploiesti, organizeaza CURSURI DE INITIERE (cu durata de 40 ore), acreditate de Autoritatea Nationala a Calificarilor (ANC) pentru ocupatia „Montator pereti si plafoane din gips-carton”.

Ȋn urma examenului absolvit cu nota de trecere, fiecare participant primeste o diploma de absolvire acordata de Ministerul Muncii, Familei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, aceasta diploma avand regimul actelor de studii.

Programul autorizat ANC, cu module teoretice si practice, axate pe competentele din standardul ocupational pentru ocupatia „Montator pereti si plafoane din gips-carton”, poate fi accesat in limita numarului de cursanti si a cursurilor programate in calendarul Academiei.

Ȋn cadrul cursurilor, se urmareste dezvoltarea diverselor competente pentru ocupatia „Montator pereti si plafoane din gips-carton”, dupa cum urmeaza:

  • Stabilirea procedeului de placare;
  • Pregatirea operatiei de montare;
  • Efectuarea lucrarilor de placare la pereti;
  • Efectuarea lucrarilor de placare la plafoane;
  • Finisarea rosturilor.

Cursurile sunt sustinute de diviziile Rigips si Isover, materialele folosite in practica fiind furnizate gratuit de acestea. Instructorii detin diploma de formator.

In prezent, CURSURILE SUNT OFERITE ȊN MOD GRATUIT PARTENERILOR NOSTRI, Saint-Gobain suportand atat costurile aferente materialelor puse la dispozitie de cele doua divizii Rigips si Isover, cat si costurile aferente trainerilor, comisiei de examinare, dar si contravaloarea diplomelor (aprox. 1100 RON/participant).

Costurile aferente deplasarii la centrele de instruire si a cazarii pentru cursantii din alta localitate sunt suportate de catre acestia sau de catre angajatorul acestora, dupa caz.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la academiatehnica@saint-gobain.com sau la numerele de telefon 021.207.57.50 / 021.207.57.51.

https://www.rigips.ro/Formare-profesionala

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 163 – octombrie 2019, pag. 33

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/10/01/saint-gobain-rigips-pregatim-specialistii-de-maine-technical-academy/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.