«

»

TOP GEOCART: LEICA BLK 2 GO: Rapid, Precis, Util – in Romania prin TOP GEOCART

Share

Leica BLK 2 GO capteaza lumea ce ne inconjoara cu imagini panoramice pline de culoare (full-color) suprapuse pe un nor de puncte de inalta precizie. Usor de utilizat, doar prin apasarea unui buton, Leica BLK 2 GO este cel mai mic si mai usor aparat de acest gen.

Scanerul laser cu imagini portabile BLK 2 GO recreeaza spatii in 3D in timp ce va deplasati. Capteaza imagini si nori de puncte exacte dimensional in timp real si foloseste tehnologia SLAM pentru a va inregistra traiectoria prin spatiu.

Ca o torta pentru vizualizarea realitatii tridimensionale, BLK 2 GO construieste automat nori de puncte 3D in timp ce este in miscare. Din momentul in care incepeti o sesiune de scanare pana in momentul in care opriti BLK 2 GO, toate imaginile si datele 3D sunt combinate.

Cel mai mic sistem LiDAR cu axa dubla disponibil, cu cea mai buna precizie in aceasta clasa, inchis intr-o cupola complet protejata si incapsulata, care scaneaza pana la 700.000 de puncte pe secunda. Ambele axe se invart constant in timp ce scaneaza.

Noile echipamente rezolva provocarile profesionale zilnice si sarcinile legate de cresterea cererii in domeniul masurarii si preluarii datelor din teren, concomitent cu posibilitatea  de a configura extrem de facil un echipament adaptabil la nevoile lucratorilor din teren, chiar si dupa vanzarea initiala.

Sistemul de vizualizare al BLK 2 GO este o camera de detaliu de 12 megapixeli pentru imagini stralucitoare cu contrast inalt, plus trei camere panoramice pentru navigatie vizuala prin SLAM, alocarea corecta de culori a norului de puncte si captare de imagini panoramice.

Specialistii TOP GEOCART inteleg, respecta si promoveaza utilizarea unor tehnologii de masurare si captare a datelor geospatiale care sa garanteze obtinerea datelor necesare din teren, fara a afecta caracteristile mediului in care se lucreaza.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 163 – octombrie 2019, pag. 50

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/10/01/top-geocart-leica-blk-2-go-rapid-precis-util-in-romania-prin-top-geocart/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.