«

»

AZUR: Solutii decorative si protectie de durata pentru casele proiectate pe baza de lemn

Share

Daca ai o cabana de vacanta, de protectia si decorarea lemnului ne vom ocupa noi.

Pentru exterior (fatade, mobilier de gradina, foisoare, banci, garduri etc), dar si pentru interior (lambriuri, usi, tavane) iti recomandam LAZUR Lac de Cabana pe baza de rasina alchidica sau pe baza de apa. Aceste produse sunt disponibile in nuante atent alese, in armonie cu peisajul natural din jurul casei tale. Lemnul protejat cu LAZUR are o mai mare rezistenta in timp la actiunea factorilor climaterici (intemperii, radiatii UV).

LAZUR Yacht, datorita rezistentei ridicate la actiunea umiditatii si a apei sarate (marine), este un produs ideal pentru ambarcatiuni sau suprafete decorative din lemn (ferestre, jaluzele din lemn, mobilier de gradina, cabane, balustrade, garduri etc.) expuse in conditii marine.

Suprafetele din lemn se grunduiesc cu LAZUR Grund 2in1 Anticari, Antifungi, special conceput pentru tratamentul si conservarea suprafetelor lemnoase in scopul asigurarii unei protectii eficiente la actiunea daunatorilor (ciuperci care coloreaza lemnul, mucegaiuri, cari, insecte sau termite).

Pentru suprafetele exterioare/interioare placate cu piatra naturala si caramida aparenta, pentru luciu si protectie, optati pentru LAZUR Lac de Piatra.

LAZUR iti ofera solutii decorative si protectie de durata pentru casele proiectate pe baza de lemn, amplasate in zone montane sau marine, inclusiv pentru suprafetele placate cu piatra expuse la exterior sau interior.

Mai multe detalii gasiti pe www.azur.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 164 – noiembrie 2019, pag. 28

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/11/01/azur-solutii-decorative-si-protectie-de-durata-pentru-casele-proiectate-pe-baza-de-lemn-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.