«

»

Invitatie: Forumul 70 de ani de invatamant hidrotehnic superior – 28-29 noiembrie, Bucuresti

Share

In urma reformei invatamantului romanesc, in anul 1948 se infiinteaza Institutul de Constructii Bucuresti. In anul 1949 in cadrul Institutului ia fiinta Facultatea de Poduri si Constructii Masive, care functioneaza trei ani cu o sectie de Hidrotehnica si una de Poduri. Tot in anul 1949 se infiinteaza sectia de Lucrari Edilitare in cadrul Facultatii de Drumuri si Lucrari Edilitare. In anul 1952 sectiile de Hidrotehnica si Lucrari Edilitare fuzioneaza si formeaza impreuna Facultatea de Hidrotehnica.

Cu aceasta ocazie aniversara, Facultatea de Hidrotehnica – UTCB, va invita sa celebram impreuna 70 de ani de invatamant hidrotehnic superior in cadrul unui Forum care va avea loc in Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, Bd. Lacul Tei nr. 124, Sector 2, Bucuresti, in perioada 28-29 Noiembrie 2019.

Cadrele didactice din Facultatea de Hidrotehnica vor prezenta istoria principalelor ramuri ale Facultatii precum si personalitatile marcante si realizarile acestora din ultimii 70 de ani.

In perioada imediat urmatoare, organizatorii vor prezenta programul detaliat al manifestarii. Cu aceasta ocazie, invitam partenerii si colaboratorii nostri sa ne fie alaturi in realizarea acestui eveniment.

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/11/01/invitatie-forumul-70-de-ani-de-invatamant-hidrotehnic-superior-28-29-noiembrie-bucuresti/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.