«

»

HIDROPLASTO: Produse speciale pentru constructii. Cea mai completa gama de profile de dilatare pentru tratarea rosturilor structurale

Share

Fondata in Romania in anul 2005, Hidroplasto a evoluat intr-o companie nationala de succes, cu pozitie de lider in dezvoltarea si productia de: sisteme si produse de etansare rosturi de dilatatie si turnare, profile pentru tratare rosturi de dilatatie la constructii civile si industriale, suporti si aparate de reazem din neopren si dispozitive pentru poduri, suporti armati si nearmati, suporti glisanti si insonorizanti, productia de ferestre si usi din PVC, consolidare si protejare in sectorul constructiilor prin echipamente proprii. 

Cerinte tot mai variate, nevoia de solutii bazate pe eficienta si optimizarea costurilor de productie – astfel se defineste piata romaneasca din segmentul constructiilor.

De la consulting-ul in materie de tehnica in constructii pana la realizarea obiectivelor constructive, prin dedicatie, eficienta si derulare punctuala si, nu in ultimul rand, adaptabilitate, Hidroplasto a demonstrat calitatile tipice, dar si faptul ca este mereu pregatita pentru a face fata noilor provocari de pe piata autohtona.

Hidroplasto este partenerul potrivit sa-i indrume pe investitorii porniti spre Romania sau pe cei care deja au investitii in curs, sa le acorde asistenta si sa execute proiecte de constructii optimizate economic, indeplinind cele mai exigente cerinte de calitate.

Compania Hidroplasto ofera cea mai completa gama de profile de dilatare pentru tratarea  rosturilor structurale in pardoseli, pereti sau tavane. Include produse dedicate parcarilor sau jonctiunilor acoperisurilor terasa (ne)circulabile. Fara acestea, nu ar fi posibila sectorizarea pardoselilor din constructiile mari, extinderile cladirilor existente, parcarile ample subterane sau suspendate.

Pentru a evita formarea fisurilor extreme si a deformarilor structurale, aceste rosturi preiau expansiunea si contractia cladirii. Exemple bune sunt miscarile betonului datorate fluctuatiei de temperatura si asezarii inegale a fundatiei, miscarile datorate incarcarilor mari si miscarile structurilor ca rezultat al vibratiilor sau contractiei betonului. Deformarile sunt preluate de rosturile de dilatatie si contractie. Acestea necesita protectie impotriva efectelor focului.

Hidroplasto ofera solutii personalizate pentru fiecare rost in parte prin departamentul tehnic si, de asemenea, servicii de instalare a profilelor prin echipe proprii. Garantia este de minimum 10 ani de zile.

Venim in sprijinul arhitectilor si proiectantilor. Am dezvoltat, in timp, parteneriate de calitate cu companii romanesti si cu proiectanti si arhitecti implicati in proiecte de anvergura in infrastructura si constructii.

Facem un pas inainte in sustinerea unei relatii de calitate cu colaboratorii nostri oferind, prin site-ul www.hidroplasto.ro si prin newslettere, detaliile CAD ale produselor noastre, adaptari de proiecte si toate datele tehnice de care orice proiectant care lucreaza cu produsele Hidroplasto are nevoie.

Agrementele tehnice, certificatele de control al calitatii, raportari ale testelor efectuate de catre cele mai prestigioase institute in domeniu: SWA GmbH – Aachen, Institutul de supervizare MPA NRW – Stuttgard, Institutul de testare a materialelor Dortmund, in concordanta cu cerintele clasei E normativ DIN EN 13501-1, DIN EN 140-3, DIN EN 17025, ne asigura prima pozitie in segmentul constructiilor civile si industriale de pe piata romaneasca in furnizarea si montarea profilelor de dilatatie. 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 165 – decembrie 2019, pag. 39

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/12/01/hidroplasto-produse-speciale-pentru-constructii-cea-mai-completa-gama-de-profile-de-dilatare-pentru-tratarea-rosturilor-structurale/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.