«

»

JETRUN: Sistemul de teava de gaz flexibila corugata din otel inoxidabil (CSST) Gastite®

Share

Gastite® este sistemul de teava de gaz flexibila corugata din otel inoxidabil (CSST) certificata DVGW G 5616 si SVGW 18-034-06 si agrementata MDRAP. Folosind Gastite® economisiti timp si bani la montaj, beneficiati de flexibilitate in design si executie, precum si de siguranta sporita in exploatare.

Sistemul Gastite® reduce drastic nevoia de piese intermediare, in special coturi, permitand realizarea de trasee continue de pana la 90 de metri fara a fi necesare lucrari de imbinare. Teava, chiar de diametru mare, se poate indoi pentru punere in opera cu mana. Greutatea redusa a tevii Gastite® usureaza mult munca instalatorilor de gaze.

Racordurile metal pe metal cu etansare in trei puncte fara garnitura sunt facil de realizat si nu lasa loc pentru greseala. Odata racordul realizat si testat, va asigura etanseitate in orice conditii de mediu si chiar la deplasari mecanice sau miscari seismice.

Faceti-va munca mai usoara la montajul traseelor de gaz! Reduceti timpul de montaj cu cca 75% prin adoptarea sistemului flexibil si usor Gastite® CSST.

Cu sistemul nostru patentat de etansare in mai multe puncte de contact, fitingurile Gastite® XR2 necesita un cuplu de strangere minim ceea ce face montajul rapid si usor. Doar sistemul Gastite® XR2 ofera o etansare de incredere, metal pe metal, fara O-ringuri si fara garnituri, iar componentele XR2 de alama se pot refolosi.

Pentru lucrari mici oferim si sistemul Starter Set, un pachet in care gasiti teava Gastite® si un set de fitinguri XR2 pentru a realiza lucrari de alimentare pentru consumatori casnici sau mica industrie/comert.

Avantajele Gastite®:

  • Agrementat MDRAP;
  • Economie de 75% la timpii de executie;
  • Calitate Made in USA;
  • Siguranta in exploatare in zonele seismice;
  • Se poate ascunde in slituri ventilate.

Sistemul de teava de gaz flexibila din inox Gastite® este testat si certificat pentru gaz natural si gaz lichefiat conform:

  • Normele Europene DIN, DIN EN 15266:2007, „Sistem de teava de inox corugata pentru cladiri pentru gaz cu o presiune de pana la 0,5 bar”;
  • DVGW G-5616:2012 „Sistem de teava corugata din inox”;
  • SVGW18-034-06 si regula G1 pentru Elvetia;
  • Agrement cf DVGW TRGI si TRF pentru aplicatii industriale pentru montaj interior pana la 100 mbar sau pana la 500 mbar cu traseu in aer liber (G 5616);
  • Agrement Tehnic MDRAP 016-05/3798-2019 pentru treapta de presiune joasa.

Pentru mai multe detalii accesati www.jetrun.ro

Contact:
JETRUN
www.jetrun.ro
gastite@jetrun.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 165 – decembrie 2019, pag. 63

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/12/01/jetrun-sistemul-de-teava-de-gaz-flexibila-corugata-din-otel-inoxidabil-csst-gastite/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.