«

»

TOP GEOCART prezinta scannerul pentru beton Leica C-thrue. Pentru evitarea surprizelor neplacute in santier

Share

Top Geocart raspunde prompt asteptarilor profesionistilor in domeniu prin lansarea in Romania a  echipamentului Leica C-thrue, scanner 3D dedicat preluarii informatiilor din interiorul structurilor de beton.

Noile echipamente rezolva provocarile profesionale zilnice si sarcinile legate de cresterea cererii in domeniul masurarii si preluarii datelor din teren, concomitent cu posibilitatea extrem de facila de a configura un echipament adaptabil la nevoile lucratorilor din teren, chiar si dupa vanzarea initiala.

Scannerul pentru beton C-thrue este o solutie usor de utilizat si robusta pentru a obtine date despre structuri de beton si pentru a dezvalui informatii reale, necontestabile, care duc la luarea deciziilor optime. Solutia este potrivita pentru toate santierele si operatiunile, inclusiv renovarea cladirilor, pasajelor, monumentelor, podurilor si tunelurilor, precum si pentru analiza detaliata a proiectului original de inginerie si compararea cu structura construita.

C-thrue ofera mai multa flexibilitate, fara limitari pentru cerintele de analiza ale profesionistilor din domeniul constructiilor, datorita unui minijalon telescopic compact si usor si unui controler extern care poate fi transportat cu usurinta la fata locului in locatii sau conditii dificile (de exemplu sub o punte, sub tavane, peste podele, pe ziduri etc.).

Controlerul extern C-thrue permite interpretarea mai usoara si mai rapida a informatiilor, datorita procesarii in timp real a datelor si reprezentarii rezultatelor in Realitatea Augmentata, pentru o luare a deciziilor mai eficienta.

Printre caracteristicile si beneficiile care evidentiaza acest echipament, se remarca urmatoarele:

  • Capacitate de inspectie structurala completa si eficienta;
  • Detectarea ambelor straturi de armaturi metalice, cabluri PT, cabluri de alimentare si goluri, datorita polarizarii dublei antene;
  • Foraj sigur in structura analizata;
  • Capacitati de intuitie automata care imbunatatesc siguranta inainte de taiere sau foraj in beton;
  • Display complet vizibil, multi-touch;
  • Datele afisate pe ecran nu sunt niciodata ascunse de maner sau de mana utilizatorului;
  • Interpretarea simplificata a datelor.

Top Geocart va continua sa reprezinte un partener de incredere pentru specialistii constructori si in masuratori terestre din Romania, prin oferirea de solutii moderne si convenabile, prin deschiderea de  a colabora cu solutii tehnice si de tip „know how” Leica Geosystems si prin participarea la proiecte comune de cercetare si diseminare. 

TOP GEOCART ureaza colaboratorilor si partenerilor de afaceri Sarbatori Fericite si La Multi Ani! 

Contact:
TOP GEOCART
BUCURESTI – SEDIUL CENTRAL
Adresa: Str. prof. Ion Maiorescu 67, Sector 2
Telefon: (+4) 021 253 05 30
Fax: (+4) 021 252 12 15
E-mail: office@topgeocart.ro
Web: www.topgeocart.ro 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 165 – decembrie 2019, pag. 28

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/12/01/top-geocart-prezinta-scannerul-pentru-beton-leica-c-thrue-pentru-evitarea-surprizelor-neplacute-in-santier/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.