«

»

Te invitam, in aprilie, la ROMEXPO: Participa si tu la manifestarile expozitionale home & deco ale anului 2020!

Share

In perioada 2 – 5 aprilie 2020, in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, se desfasoara 5 manifestari cu tematica home & deco: CONSTRUCT-AMBIENT EXPO, ROMTHERM, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I.

Inovatia si intuirea tendintelor pietei sunt moduri sigure de diferentiere in raport cu concurenta, iar in cadrul acestor targuri, firmele isi pot expune produsele, ideile si proiectele revolutionare care contribuie la dezvoltarea industriei de profil. Mai mult decat atat, aceasta serie expozitionala reprezinta platforma care faciliteaza promovarea brandurilor si incheierea de parteneriate de succes.

Firmele care si-au anuntat pana acum prezenta la editia din 2020 fac parte din arii diverse de activitate: constructii, instalatii, amenajari interioare si exterioare, mobilier, decoratiuni interioare si exterioare si gradinarit. Fiti alaturi de ele cu produse si servicii care asigura confortul si siguranta in spatiile de locuit sau de lucru.

In cadrul targurilor, reprezentantii companiilor au contact direct cu specialistii din acest sector si se bucura de prezenta unui numar important de vizitatori care au ca scop achizitionarea de produse si servicii home & deco. Mentionam ca in 2019, la cele 5 manifestari au fost prezenti peste 16.000 de vizitatori.

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine este evenimentul care prezinta tendintele din industria materialelor de constructii si a amenajarilor interioare si stabileste directiile de urmat pentru companiile din domeniu.

76% dintre reprezentantii firmelor expozante intervievati de ROMEXPO au precizat ca expozitia din 2019 i-a ajutat la consolidarea relatiilor cu partenerii traditionali, iar 84% au primit informatii relevante despre evolutia pietei. De ce sa nu profiti si tu?

Va asteptam la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2020 pentru a expune sisteme pentru constructii si amenajari interioare sau exterioare, utilaje industriale si echipamente de santier, servicii de proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie. De asemenea, ii invitam pe profesionistii din domeniusa consilieze vizitatorii si sa le ofere informatii utile cu privire la tendintele in materie de amenajari interioare si exterioare pentru anul 2020.

Gasiti impreuna cu echipa de proiect a targului solutii optime de a participa la eveniment si de a va alatura celor mai buni antreprenori din acest sector:

Irina ZAMAN – Organizator
Mobil: 0725721040
E-mail: irina.zaman@romexpo.ro 

Liliana CAMPEANU – Organizator
Mobil: 0757 065 652
E-mail: liliana.campeanu@romexpo.ro

Mai multe detalii gasiti pe www.construct-ambientexpo.ro.


 

ROMTHERM – Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului este manifestarea care ilustreaza diversitatea si calitatea in domeniul instalatiilor si reprezinta cadrul profesionist pentru stabilirea de parteneriate intre specialisti si firmele care produc, importa si comercializeaza produsele din acest sector.

ROMTHERM prezinta interes pentru firmele din domeniu, la editia precedenta circa 60% dintre expozanti fiind firme nou atrase.

Editia din 2019 a avut un grad de internationalizare de 45%,companii de renume din 10 tari participand la expozitie cu produse de cea mai inalta calitate. 51% dintre expozantii intervievati de ROMEXPO au precizat ca la ROMTHERM 2019au stabilit noi contacte de afaceri, iar 90%au aflat informatii noi despre piata.

De asemenea, 78% dintre expozanti au fost multumiti de calitatea vizitatorilor la stand, iar 71% s-au aratat incantati de manifestarile conexe organizate.

Companiile sunt invitate la ROMEXPO saexpuna tehnologii de ultima generatie si sa-si prezinte oferta bogata de accesorii si instalatii care asigura o functionare cat mai buna a constructiilor.

Gasiti impreuna cu echipa de proiect a targului solutii optime de a participa la eveniment si de a va alatura celor mai buni antreprenori din acest sector:

Irina TOPCIU – Organizator
Mobil: 0744 333 556
E-mail: irina.topciu@romexpo.ro

Mai multe detalii gasiti pe www.romtherm.ro


 

MOBILA EXPOTargul de mobila cu vanzare, organizat in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si Asociatia Clubul Roman de Mobila (ACRM), se afla anul acesta deja la a 6-a editie.

Industria mobilei din Romania este un sector dinamic, cu traditie, iar producatorii si asociatiile profesionale din domeniu fac eforturi permanente pentru diversificarea si dezvoltarea calitatii produselor, a tehnologiilor de fabricare, a design-ului si pentru imbunatatirea finisajelor.

Tocmai de aceea, MOBILA EXPO, care va avea loc in Pavilionul B1 al Centrului Expozitional ROMEXPO, ofera prilejul companiilor din domeniul mobilei de a-si promova in mod direct produsele, de a incheia parteneriate si de a consolida relatiile de afaceri. MOBILA EXPO este un eveniment de succes pentru antreprenorii din industrie. 97% dintre expozantii MOBILA EXPO 2019 intervievati au negociat in cadrul targului noi contracte de afaceri si 93% dintre ei au lansat noi produse. Numarati-va printre expozantii MOBILA EXPO 2020!

Firmele participante sunt invitate sa prezinte vizitatorilor interesati solutii de mobilier si amenajare interioara in tendintele definitorii pentru anul 2020, care ofera un plus de confort caminului si combina designul digital futurist cu elemente decorative inspirate din natura.

Gasiti impreuna cu echipa de proiect a targului solutii optime de a participa la eveniment si de a va alatura celor mai buni antreprenori din acest sector:

Ana CRACIUN – Organizator
Mobil: 0758 837 712
E-mail: ana.craciun@romexpo.ro 

Andreea SUDITU – Organizator
Mobil: 0758 837 711
E-mail: andreea.suditu@romexpo.ro

Mai multe detalii gasiti pe www.mobila-expo.ro.


 

EXPO FLOWERS & GARDEN Expozitia Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit ofera solutii practice de design si amenajare a gradinilor si spatiilor exterioare.

ROMEXPO invita firmele care isi desfasoara activitatea in domeniul tehnologiilor de prelucrarea solului, ingrijirea florilor, cultivarea gazonului, si comerciantii de flori, unelte si decoratiuni exterioare sa se inscrie la EXPO FLOWERS & GARDEN 2020!

In cadrul targului, aveti ocazia sa prezentati, in conditii profesioniste, cele mai noi produse, servicii si echipamente pentru facilitarea activitatii horticole. De asemenea, EXPO FLOWERS & GARDEN va ofera oportunitati reale de vanzare si incheiere de parteneriate pe termen lung.

Gasiti impreuna cu echipa de proiect a targului solutii optime de a participa la eveniment si de a va alatura celor mai buni antreprenori din acest sector:

Irina TITA – Organizator
Mobil:0749 274 033
E-mail: irina.tita@romexpo.ro

Mai multe detalii gasiti pe www.expoflowers.ro.


 

In aceeasi perioada are loc si editia de primavara a ANTIQUE MARKET I 2020, unul dintre evenimentelede traditie ale ROMEXPO la care participa artisti, iubitori de arta si colectionari.

ANTIQUE MARKET completeaza conceptul „Totul pentru casa ta” si faciliteaza contactul expozantilor cu cat mai multi vizitatori, potentiali cumparatori, investitori sau colectionari de cele mai diverse categorii, dar si cu reprezentantii firmelor participante la evenimentele desfasurate in acelasi timp.

Daca detineti obiecte valoroase mai vechi sau mai noi, timbre sau ilustrate, tablouri de patrimoniu, piese de mobilier si decoratiuni interioare, arta plastica, obiecte de colectie, argintarie si portelanuri, bijuterii vechi si jucarii, ANTIQUE MARKET este locul ideal pentru a le expune.

Gasiti impreuna cu echipa de proiect a targului solutii optime de a participa la eveniment si de a va alatura celor mai buni antreprenori din acest sector:

Andreea ROSU – Organizator
Mobil: 0756 018 716
andreea.rosu@romexpo.ro 

Mai multe informatii gasiti pe www.antiquemarket.ro.


 

Prezentati-va produsele si serviciile pe parcursul a patru zile de maraton expozitional, alaturi de cei mai buni antreprenori din domeniul constructiilor, instalatiilor, mobilei, ambientarii, designului interior sau exterior si gradinaritului.


 

PROGRAM DE VIZITARE

2 – 4 aprilie 2020 (joi – sambata): intre orele 10:00 – 18:00;
5 aprilie 2020 (duminica): intre orele 10:00 -16:00.


 

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.

ROMEXPO sustine un viitor fara fum – un parteneriat cu Philip Morris International!

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/01/23/te-invitam-in-aprilie-la-romexpo-participa-si-tu-la-manifestarile-expozitionale-home-deco-ale-anului-2020/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.