«

»

Conferintele internationale PREFBETON – prezent si viitor

Share

Prefbeton – Organizatia Patronala a Producatorilor de Prefabricate din Beton din Romania – a organizat pe 7 noiembrie 2019 a treia editie a Conferintei internationale SOLUTII PREFABRICATE DIN BETON.

Conferinta a avut loc la Hotel Radisson BLU din Bucuresti si a reunit peste 220 participanti din randul proiectantilor de structuri, arhitectilor, antreprenorilor generali, dezvoltatorilor imobiliari si producatorilor de prefabricate din beton, studentilor, dar si furnizorilor de echipamente si materiale pentru industria constructiilor.

Am continuat si in acest an seria discutiilor pe tema solutiilor prefabricate din beton. Vorbitori din Romania si din strainatate au abordat diverse teme actuale sau proiectii catre viitor, menite sa inspire participantii: Solutii inovatoare prefabricate din beton pentru proiecte rezidentiale si socio-culturale, infrastructura rutiera, proiecte logistice si comerciale; Paralela beton monolit – beton prefabricat, avantaje, provocari; Solutii prefabricate in zone seismice similare Romaniei – Chile; Perspective economice ale pietei de constructii; Perspectivele pietei de prefabricate din Romania, comparativ cu alte piete europene; Experienta Europei de Nord in utilizarea prefabricatelor pentru poiecte rezidentiale; Cerinte si beneficii ale utilizarii prefabricatelor din beton in certificarile verzi (BREEAM, LEED); Digitalizarea industriei constructiilor – software specializat; Inovatii pentru industria prefabricatelor; Proiecte de responsabilitate sociala etc.

„Dorim ca acest eveniment sa devina, an de an, unul dintre reperele importante pentru partenerii din domeniu. La primele doua editii ale conferintei au raspuns prompt atat vorbitorii din Romania si strainatate, participantii din randul proiectantilor de structuri, arhitectilor, antreprenorilor generali si dezvoltatorilor imobiliari, dar si furnizorii de echipamente si materiale pentru industria constructiilor. Acest eveniment a crescut de la un an la altul, a devenit deja o traditie pentru actorii importanti din piata constructiilor, fapt ce ne confirma perspectivele foarte largi pe care noi le anticipam fn evolutia prefabricatelor din beton in Romania” declara domnul Gabriel Colobatiu, presedintele Prefbeton.

Va asteptam la cea de a patra editie a Conferintei Internationale Prefbeton, care va avea loc la Bucuresti pe 1 octombrie 2020.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 166 – ianuarie-februarie 2020, pag. 24

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/02/01/conferintele-internationale-prefbeton-prezent-si-viitor/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.