«

»

Gala Premiilor de Excelenta in Educatie si Cercetare la UTCB

Share

In data de 15 ianuarie 2020, cu ocazia sarbatoririi Zilei Culturii Nationale, la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti (UTCB) a avut loc „Gala Premiilor de Excelenta in Educatie si Cercetare la UTCB” pentru anul 2019, eveniment aflat la cea de-a IV-a editie si organizat cu sprijinul Federatiei Patronatelor Societatilor din Constructii. 

Gala a fost onorata de prezenta unor personalitati marcante dintre care amintim pe dr. ing. Ligia Deca – consilier prezidential in cadrul Departamentului Educatie si Cercetare al Administratiei Prezidentiale, prof. dr. ing. Anton Anton – membru in Comisia pentru invatamant, stiinta, tineret si sport a Camerei Deputatilor din Romania si dr. ing. Constantin Ionescu – director general al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.

De asemenea, industria de constructii a fost reprezentata la varf prin dr. ing. Cristian Romeo Erbasu – vicepresedinte al Federatiei Patronatelor Societatilor din Constructii si al PSC, ing. Iulian Liviu Simion – prim-vicepresedinte FPSC si presedinte al Patronatului Societatilor din Constructii, ing. Adriana Iftime – director general al Federatiei Patronatelor Societatilor din Constructii.

Casa Sociala a Constructorilor a fost reprezentata prin Cristian Stefanescu – director general si ec. Claudiu Munteanu – director economic.

Din partea Federatiei Generale a Sindicatelor FGS „FAMILIA” a participat dl Gheorghe Balaceanu – presedinte.

La Gala a participat conducerea UTCB, conducerile facultatilor, studenti, cadre didactice universitare, reprezentanti ai mass-media.

Au fost acordate 15 diplome de excelenta pentru cadrele didactice din facultatile UTCB, respectiv un premiu de excelenta in educatie si un premiu de excelenta in cercetare la nivel de universitate.

Premiile de excelenta au fost acordate de doamna Consilier Prezidential, dr. ing. Ligia Deca si de domnul prof. dr. ing. Radu Vacareanu – Rectorul UTCB.

Marii castigatori ai premiilor de excelenta au fost:

Ionut Radu Racanel – Premiul de excelenta pentru profesorul anului 2019 la UTCB;

Ilinca Nastase – Premiul de excelenta pentru cercetatorul anului 2019 la UTCB.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 166 – ianuarie-februarie 2020, pag. 8

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/02/01/gala-premiilor-de-excelenta-in-educatie-si-cercetare-la-utcb/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.