«

»

GRAPHEIN: Cum salvam cladirile de patrimoniu

Share

Pornind de la o nevoie acuta a pietei de constructii din Romania de a avea masuratori 3D detaliate si trasari de inalta precizie dupa cele mai performante metodologii de organizare si standarde internationale de referinta precum BIM si BOMA, Graphein  isi propune sa devina cel mai important furnizor de servicii topografice si scanare 3D din tara si nu numai.

Profesionalismul si livrarea la timp reprezinta valorile care au consacrat activitatea Graphein, iar investitia continua in resurse, aparatura, programe si tehnologii de ultima generatie a garantat rezultate remarcabile.

Sunt implicati frecvent in proiecte sociale si educationale. Printre cele mai importante sunt donarea a 50% din valoarea serviciilor de topografie pe care le presteaza la constructia spitalului Marie Curie si parteneriatul cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” prin care ajuta viitorii arhitecti sa invete despre tehnologia scanarii 3D.

Proiectele Graphein se desfasoara in toata tara si nu numai. Au ajutat la proiecte importante din Polonia, Franta, Israel, Cipru, UK si Germania. Pentru portofoliul complet puteti urmari pagina lor www.graphein.ro.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 166 – ianuarie-februarie 2020, pag. 35

 

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/02/01/graphein-cum-salvam-cladirile-de-patrimoniu/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.