«

»

GRUPUL EJOT si-a largit aria de expertiza in domeniul tehnologiei de fixare prin achizitionarea, in 2017, a companiei SORMAT

Share

Prin achizitionarea companiei Sormat, cu sediul in Rusko – Finlanda, Grupul Ejot si-a largit aria de expertiza in domeniul tehnologiei de fixare.

Sormat este unul dintre marii producatori europeni de produse de fixare si ancorare din Europa de Nord, avand peste 80 de angajati. Privim aceasta achizitie ca o pe o noua etapa in dezvoltarea afacerii din domeniul sistemelor de fixare care deschide calea catre noi zone de aplicatie si grupuri tinta din industria constructiilor” declara Christian Kocherscheidt, Director Executiv si actionar in cadrul grupului EJOT.

Sormat Oy continua sa functioneze ca filiala independenta sub conducerea actuala.

Aceasta achizitie continua sa creasca influenta pozitiva recenta a companiilor germane asupra industriei din sud-vestul Finlandei. La Sormat, ne-am luat angajamentul sa ducem produsele, procesul de fabricatie si distributia internationala la nivelul urmator in calitate de membri ai Grupului EJOT”, spune Ismo Laitakari, Director General al Sormat.

 

DESPRE EJOT 

EJOT este un grup de companii specializate in tehnologia avansata de fixare, pentru constructii si industrie.

EJOT produce o gama larga de elemente inovatoare de fixare, cum ar fi suruburile pentru metal si plastic, o gama completa de elemente de fixare pentru invelitori acoperisuri si pereti, fatade ventilate, pereti cortina, precum si programul de fixare Ejotherm®‚ Sisteme de izolare termica exterioare”.

EJOT inseamna peste 3.300 de angajati in 33 de filiale si o istorie de peste 90 de ani. In Europa, numeroasele noastre companii de vanzari si birouri garanteaza un contact direct cu clientii si disponibilitatea rapida a produselor noastre.

Serviciile si produsele EJOT sunt disponibile si la nivel mondial, cu centre de productie si birouri de vanzari in America de Nord, de Sud si in Asia. Disponibilitatea globala este garantata si de calitatea de membru al Aliantei Global Fastener Alliance (GFA), un joint-venture al intreprinderilor de familie care lucreaza in tehnologia de fixare.

De la achizitia Sormat pana in prezent, a fost lansata noua generatie de ancore mecanice S-KA+, cu un design complet nou, noi caracteristici si performante mecanice imbunatatite in medie cu 40%.
Aceasta noua gama de ancore mecanice propulseaza EJOT si Sormat printre primii 3 mari producatori. 

EJOT Romania
Sos. Comerciala nr. 21 A, DN 65 B, Com. Bradu, Sat Geamana, Jud. Arges, RO-117141
Tel.: +40 248 2238 – 86 / fax: +40 248 2238 – 84 | E-mail: infoRO@ejot.com | Web: http://www.ejot.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 166 – ianuarie-februarie 2020, pag. 39

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/02/01/grupul-ejot-si-a-largit-aria-de-expertiza-in-domeniul-tehnologiei-de-fixare-prin-achizitionarea-in-2017-a-companiei-sormat/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.