«

»

TOP GEOCART prezinta Leica Disto Family – seria de distomate versatile si precise

Share

Top Geocart raspunde prompt asteptarilor profesionistilor in domeniu prin familia de echipamente Leica Disto.

In calitate de pioneri si inventatori ai distomatului, Leica Geosystems este obligata sa tina stacheta sus in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea acestor echipamente.

Noile echipamente rezolva provocarile profesionale zilnice si sarcinile legate de cresterea cererii in domeniul masurarii si preluarii datelor din teren, concomitent cu posibilitatea extrem de facila de a configura un echipament adaptabil la nevoile lucratorilor din teren,chiar si dupa vanzarea initiala.

Gama de echipamente Leica Disto Family cuprinde lasermetre (distomate) de diferite precizii si distante de masurare, cu posibilitatea preluarii datelor din teren din interior si/sau exterior, echipamente cu posibilitatea masurarii detaliilor pe pozele realizate sau chiar cu posibilitatea masurarii in teren a unghiurilor orizontale dintre doua directii vizate cu distomatul, cum este cazul pentru Leica Disto S910.

Leica DISTO S910 este primul LDM care capteaza masuratori multiple, precise, in trei dimensiuni dintr-o singura locatie, imbunatatind radical eficienta sarcinilor comune de masurare.

SmartBase

Smart Base – un pivot biaxial integrat cu placa de circuite – este inovatia hardware-cheie. Combinat cu un laser mai puternic, un senzor de inclinare 360° si un nou software, SmartBase permite S910 sa masoare distantele si unghiurile dintre mai multe puncte.

SmartBase faciliteaza noi functii de masurare la distanta:

  • Point to Point (P2P): masurati distanta dintre doua puncte, chiar daca sunteti la sute de metri de tinta. Masurati punctul 1 apoi punctul 2, iar S910 afiseaza distanta dintre ele. Latimi, inaltimi, diagonale, goluri… nu conteaza: masurati doar punctul de inceput si sfarsit si se afiseaza distanta.
  • Zona inteligenta: trageti colturile oricarui poligon pentru a determina zona zidurilor, podelelor, chiar si a unor forme de acoperis complexe.

Top Geocart va continua sa reprezinte un partener de incredere pentru specialistii constructori si de masuratori terestre din Romania, prin oferirea de solutii moderne si convenabile, prin deschiderea de a colabora cu solutii tehnice si de tip „know how” Leica Geosystems si prin participarea la proiecte comune de cercetare si diseminare.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 166 – ianuarie-februarie 2020, pag. 30

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/02/01/top-geocart-prezinta-leica-disto-family-seria-de-distomate-versatile-si-precise/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.