«

»

Tendintele in design interior si exterior sunt prezentate la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2020

Share

Construirea si decorarea unei locuinte presupune timp, resurse financiare, sfaturi de la specialistii din domeniu, precum si o atenta selectie a materialelor si accesoriilor necesare.

Amenajarea este influentata atat de preferintele personale, cat si de directiile trasate de profesionisti. Daca ai decis sa iti reamenajezi casa, te ajutam sa te inspiri din tendintele in designul exterior si interior lansate la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2020.

Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine se desfasoara in perioada 2 – 5 aprilie 2020, in Pavilionul B2 si pe platformele exterioare ale Centrului Expozitional ROMEXPO.

Manifestareare uneste firme de top in constructii si amenajari interioare care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.

Expozantii participa la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2020 cu utilaje industriale si echipamente de santier, sisteme pentru constructii si amenajari interioare sau exterioare, servicii de proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie.

In plus, vizitatorii sunt asteptati cu sfaturi utile despre utilizarea corecta a materialelor de constructii, modalitatea de combinare a culorilor, precum si despre alegerea accesoriilor ideale pentru fiecare spatiu amenajat.

In cadrul targului este organizata si cea de-a doua editie a Conferintei Construct – Ambient, un eveniment la care sunt asteptati designeri, producatori si antreprenori romani din domeniile conexe, presa de profil, cat si studentii si absolventii de la facultatile de Arhitectura si Design.

CONSTRUCT – AMBIENT este organizat de ROMEXPO, impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si se desfasoara concomitent cu: ROMTHERM – Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, MOBILA EXPOTarg de mobila cu vanzare, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitia Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, ANTIQUE MARKET I – Targul de obiecte de arta si antichitati si MODEXPO I – Expozitia internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii.

Informatii suplimentare despre noutatile prezentate la targ se gasesc pe: www.construct-ambientexpo.ro. 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 167 – martie 2020, pag. 28

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/03/01/tendintele-in-design-interior-si-exterior-sunt-prezentate-la-construct-ambient-expo-2020-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.