«

»

CORNEL & CORNEL TOPOEXIM S.r.l.: Topografie, cartografie, geodezie, cadastru

Share

Infiintata in 1994 si avand astfel o experienta de peste 25 de ani pe piata din Romania, Cornel & Cornel Topoexim SRL este in prezent unul dintre principalii furnizori de solutii integrate in domeniul managementului si procesarii datelor spatiale.

Societatea este membra fondatoare a Asociatiei Patronale din Cadastru, Geodezie si Cartografie, din anul 1996.

Angajatii nostri sunt membri ai Uniunii Geodezilor din Romania (UGR), asociatie afiliata la International Federation of Surveyors, care are o vechime de 174 de ani si este recunoscuta ca partener de Organizatia Natiunilor Unite.

Compania noastra este in continua dezvoltare si expansiune, prin atragerea de personal de inalta calificare si prin continua extindere pe piete si domenii de expertiza noi.

Printre beneficiarii serviciilor noastre se numara: Agentii guvernamentale, Ministere, Societati din domeniile energiei, petrolier, feroviar, de drumuri si autostrazi, aeronautic, Administratii locale, Corporatii internationale.

Cornel & Cornel Topoexim SRL detine echipamente specializate si necesare pentru finalizarea proiectelor la un nivel inalt de calitate.

 

Misiunea noastra

Pentru a creste calitatea serviciilor noastre, misiunea noastra este de a:

• Aspira mereu catre excelenta

• Inova in permanenta

• Construi relatii bazate pe incredere si transparenta

• Lucra in echipa impreuna cu beneficiarii nostri

• Forma si specializa continuu personalul nostru

• Pune dorintele beneficiarilor in centrul preocuparilor noastre

 

Valorile in care credem

• Sa aducem plusvaloare clientilor nostri

• Responsabilitatea fata de clientii si calitatea lucrarilor noastre

• Inventivitate

• Tenacitate

 

 

Industrii servite

 

Energie, petrol si gaze

Activitatile acestui domeniu sunt supuse unor riscuri majore, prin specificul lucrarilor pe care le executa. Compania noastra este un partener al societatilor din aceste domenii de activitate de peste un deceniu.

 

Utilitati

Cartarea utilitatilor se face pentru imbunatatirea procesului decizional si prevenirea riscurilor de defectiune a retelelor.

 

Mediu

Pe langa contributia pe care o avem la proiectele de implementare a lucrarilor in domeniul energiilor alternative, compania noastra este implicata in realizarea proiectelor pentru protejarea comunitatilor si a naturii impotriva dezastrelor naturale.

 

Planificare teritoriala

Solutiile noastre constau in implementari GIS dedicate acestor procese si in activitatile specifice topografice si cadastrale. Beneficiarii nostri sunt atat administratiile din orasele mari, cat si de la nivel local sau regional.

 

Transporturi

Lucrarile in aceste domenii constau in inregistrarea proprietatii, exproprieri, aplicatii GIS, precum si in lucrari ingineresti si de asistenta pe timpul lucrarilor de construire a infrastructurii, de obstacolare si alte lucrari specifice pentru aeroporturi.

 

Constructii

In constructiile civile si industriale asiguram asistenta topografica pe tot parcursul executiei proiectului. Urmarim comportarea in timp a constructiilor atat la cele mai mari baraje hidrotehnice din Romania, cat si la numeroase termocentrale.

 

Contact:
CORNEL&CORNEL TOPOEXIM
Bucuresti
Str. Vidra, nr. 31, sector 6

TELEFOANE
+4021-220.40.02
+4021-221.82.98
+4021-221.83.77

Director general:
Prof. univ. dr. ing. Cornel Paunescu
Tel. +40722.209.287
Email: cornel.paunescu@topoexim.ro

Director tehnic:
Ing. Dragos Necula
Tel. +40723.887.306
Email: dragos.necula@topoexim.ro

Director administrativ:
Ec. Alexandru Cuculescu
Tel. +0212.204.002
Email: administrativ@topoexim.ro
Web: www.topoexim.ro

 

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/12/01/topoexim-topografie-cartografie-geodezie-cadastru-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.