«

»

Penthouse-urile Conest Grand Residence. Descopera cele mai generoase si exclusiviste suprafete din lasi

Share

Aceste unitati locative au fost create pentru clientii ultra-pretentiosi, care isi doresc sa se bucure de confortul si functionalitatile unui apartament premium intr-un spatiu extrem de generos si sa aiba totul aproape si la indemana, inclusiv terase pe care sa poata organiza petreceri in aer liber cu prietenii.

 

Situate la etajul 11, primul nivel al penthouse-urilor Conest Grand Residence dispune de un living imens, dining, dormitoare mari si excelent gandite, o bucatarie spatioasa pentru o amenajare moderna, spatii de depozitare generoase – toate pentru un stil de viata exclusivist.

 

La cel de-al doilea nivel este amenajata o terasa superba, in care veti putea amenaja o gradina cu un design elegant si minimalist, precum si o zona de lounge. Nivelul superior este gandit si amenajat functional pentru recreere si petrecerea timpului liber.

 

„Imaginati-va un apartament cu o suprafata cat trei case obisnuite, cu o terasa mare aproape cat o curte, unde va puteti organiza o gradina superba si un spatiu de vis pentru verile toride, un duplex pe doua niveluri, cu scara interioara, spatii mari si generoase, cu amenajari de top, un loc care te va face sa te simti precum un actor de la Hollywood.”, Irinel Tofan – Director General Conest SA

 

Spatii comerciale pentru un business de succes!

 

Zonele de la parterul blocurilor din ansamblul rezidential Conest Grand Residence sunt rezervate exclusiv activitatilor comerciale, iar prin configuratia lor faciliteaza dezvoltarea unor business-uri de succes: salon de infrumusetare, cabinet medical, farmacie, centru activitati pentru copii.

Datorita dezvoltarii extraordinare a zonei si a proximitatii mall-ului, universitatii, dar si importantelor centre comerciale si de retail, spatiile comerciale Conest Grand Residence garanteaza succesul oricarei afaceri.

in ansamblul rezidential Conest Grand Residence locuiesc deja peste 500 de familii, cu preocupari si un stil de viata monden si cosmopolit, oferind astfel un vad comercial bun si un volum de trafic generos pentru realizarea unor afaceri de succes.

 

CONEST GRAND RESIDENCE

0728228128

conestgrandresidence.ro

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 168 – aprilie 2020, pag. 12

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/04/01/penthouse-urile-conest-grand-residence-descopera-cele-mai-generoase-si-exclusiviste-suprafete-din-lasi/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.