«

»

ROMEXPO amana desfasurarea manifestarilor expozitionale din perioada 2 – 5 aprilie 2020

Share

Sanatatea angajatilor, partenerilor, expozantilor si vizitatorilor Centrului Expozitional ROMEXPO si asigurarea unui climat sigur pentru desfasurarea activitatilor de business se afla in topul prioritatilor companiei noastre.

De aceea, avand in vedere actualul context epidemiologic mondial, precum si Hotararea nr. 6 din 6.03.2020 a Grupului de suport tehnico-stiintific privind gestionarea bolilor inalt contagioase pe teritoriul Romaniei ROMEXPO amana desfasurarea manifestarilor expozitionale programate in perioada 2-5 aprilie: CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, ROMTHERM, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET si anuleaza editia de primavara a MODEXPO.

„Pentru a evita orice fel de risc si pentru a veni in intampinarea eforturilor statului roman de a impiedica raspandirea noului virus, am hotarat amanarea targurilor programate in perioada 2-5 aprilie pentru intervalul 14 – 17 mai. Monitorizam indeaproape situatia si suntem in contact permanent cu autoritatile statului”, a declarat Mihai Costris, Director General ROMEXPO.

Programul expozitional ROMEXPO pentru 2020 nu va suferi modificari majore. Echipa ROMEXPO va continua sa pregateasca targurile programate in luna mai, precum si pe cele din sezonul expozitional de toamna, astfel incat toti vizitatorii si expozantii care vor lua parte la acestea sa beneficieze de o experienta pozitiva.

Totodata, in situatia in care fenomenul epidemiologic va lua amploare si autoritatile responsabile vor solicita si vor impune alte pachete de masuri specifice, ROMEXPO se va supune acestora si va informa cu promptitudine toti expozantii, partenerii si participantii la manifestarile organizate in Centrul Expozitional.

Sa ne revedem cu bine in Orasul din mijlocul orasului!

Despre ROMEXPO
ROMEXPO S.A., societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.

Pentru informatii destinate presei:

Loredana Dogaru-Tulica – PR Specialist ROMEXPO
mailto: pr@romexpo.ro
Tel: 0758/ 039 413 sau +40 21 207.70.00/ int. 1160

Oana Netbai – PR Specialist ROMEXPO
mailto: pr@romexpo.ro
Tel: 0758/ 837 759 sau +40 21 207.70.00/ int. 1221

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/04/01/romexpo-amana-desfasurarea-manifestarilor-expozitionale-din-perioada-2-5-aprilie-2020/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.