«

»

Soudal Panel System

Share

In prezent, exista o multitudine de tipuri si dimensiuni diferite de panouri de fatada. Numerosi montatori folosesc in continuare fixarea mecanica pentru a fixa aceste panouri de fatada. Aceasta metoda clasica este foarte complexa si necesita costuri mari cu forta de munca. Astazi, de asemenea, estetica devine un factor important pentru arhitecti – capetele suruburilor raman insa vizibile pe fatada si ar putea coroda si ar putea lasa pete de rugina dupa ceva timp. Panourile de fatada fixate cu un adeziv ofera solutia la toate aceste probleme: rapid, usor de utilizat, economicsi cu o mai buna izolare fonica . Soudal Panel System reprezinta solutia perfecta.

SPS este un sistem de inalta calitate si foarte eficient pentru fixarea invizibila, asigurand, in acelasi timp, ventilatia corespunzatoare diferitelor tipuri de panouri de fatada pe structuri suport din aluminiu in sectorul constructiilor rezidentiale si comerciale.

Compozitia unica a sistemului Soudal pentru panouri ofera posibilitatea de a crea o legatura durabila la aproape toate tipurile de panouri de fatada, cum ar fi HPL (laminat de inalta presiune), fibrociment, ceramica, alubond si multiplex.

SPS Soudabond 670 este un adeziv special conceput pentru etansare, bazat pe Tehnologia brevetata de Polimer Hibrid. Aceasta tehnologie inovatoare combina o aderenta puternica, rezistenta in timp si elasticitatea intr-un singur sistem: SPS.

Deoarece panourile de fatada trebuie sa reziste in timp de zeci de ani fara o problema, SPS se asigura ca ofera:

  • Rezistenta foarte buna la vant. Chiar si in circumstante extreme, de ex. in apropiere de malul marii, la mare inaltime.
  • Elasticitate ridicata pentru a rezista la contractie si dilatare sub influenta temperaturii si a umiditatii.
  • Fixare cu rezistenta mare si permanenta a panourilor.

SPS deschide o gama complet noua de posibilitati in functie de proiectare si concept. Nu mai exista limitari datorita constructiilor complicate din punctul de vedere al fixarii.

Nu in ultimul rand, SPS este mai rapid de aplicat in comparatie cu metodele clasice, motiv pentru care se economiseste mult timp si bani.

Lipirea este viitorul – SPS este solutia!

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 168 – aprilie 2020, pag. 39

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/04/01/soudal-panel-system/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.