Specialistii Leica Geosystems inteleg, respecta si promoveaza utilizarea unor tehnologii de masurare si captare a datelor geospatiale care sa garanteze obtinerea datelor necesare din teren, rapid si precis.
Astfel, evolutia recenta a cercetarii tehnologice in domeniul masuratorilor terestre si constructiilor a dus la configurarea si lansarea statiei totale topografice Leica Viva TS16, insotita de software-ul Leica Captivate, o solutie completa care transforma datele complexe din teren in modele 3D.
Cu aplicatii usor de utilizat si tehnologia touch screen familiara, orice obiect masurat sau proiectat poate fi vizualizat in toate dimensiunile. Leica TS16 ofera oamenilor din teren ceva mai mult de un impuls, indiferent daca lucreaza cu statii totale, cu GNSS sau cu amandoua. Leica TS16, cu controllerele CS20 sau CS35, este solutia ideala pentru santiere si cadastru, acolo unde nu mai este necesara prezenta unui asistent.
In timp ce Leica Captivate preia si modeleaza datele in teren, Leica Infinity proceseaza datele in birou. Un transfer fluent al datelor asigura reusita proiectului. Leica Captivate si Leica Infinity conlucreaza pentru a imbina datele masurate anterior cu editarea si prelucrarea lor rapida si eficienta.
Leica Viva TS16 se adapteaza in mod automat la orice conditii de mediu si, indiferent de dificultatea sarcinii propuse, aceasta statie totala depaseste asteptarile in domeniu.
Astfel, o gama variata de aplicatii poate fi acoperita, deoarece aceasta statie totala se adapteaza cu acuratete, fiind recunoscuta pentru capacitatea atotcuprinzatoare de a vedea imaginea in ansamblu, fapt ce permite stabilirea conditiilor potrivite pentru orice mediu de lucru in mod cat mai precis.
Top Geocart va continua sa reprezinte un partener de incredere pentru specialistii constructori si de masuratori terestre din Romania, prin oferirea de solutii moderne si convenabile, prin deschiderea de a colabora cu solutii tehnice si de tip „know how” Leica Geosystems si prin participarea la proiecte comune de cercetare si diseminare.
…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 168 – aprilie 2020, pag. 52
Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Lasă un răspuns