«

»

TRACTOR PROIECT COMERT: Noul BAUER BG 15 H ValueLine. Compact – Flexibil – Eficient

Share

La BAUER IN HOUSE 2018, BAUER Maschinen GmbH a prezentat noua masina de foraj rotativ BG 15 H, complet reproiectata, marcand astfel un nou inceput in dezvoltarea modelelor din seria ValueLine.

Solutie inovatoare de ultima generatie, indeplineste in mod specific cerintele unei masini extrem de functionale si rentabile in segmentul de masini de foraj mici si cu dimensiuni de transport foarte compacte.

Cresterea eficientei, mobilitatii, flexibilitatii si sporirea confortului confera masinii BAUER BG 15 H toate avantajele necesare pentru a face fata provocarilor micilor santiere de constructii. 

Noua generatie de utilaje de foraj rotativ BAUER BG 15 H continua sa se bazeze pe motoarele diesel Caterpillar, de 186 kW, pentru inaltele lor performante si pentru consumul redus de combustibil.

Optimizarea reglajului instalatiei hidraulice conduce de asemenea la cresterea eficientei forajului zilnic si la reducerea consumului de combustibil.

Pentru adancimi de foraj tubat de pana la 21 m, prin folosirea unui troliu cu un singur strat, se asigura o scadere deosebita a uzurii si cresterea semnificativa a duratei de viata a cablurilor.

Un pas important pentru aceasta clasa de masini este posibilitatea de a utiliza tuburi cu lungimi de pana la 4 m, astfel noul BG 15 H atingand cote unice de eficienta.

Noul BAUER BG 15 H este disponibil in doua configuratii diferite, fiind extrem de flexibil si versatil:

  • modelul „Standard”, care poate atinge o adancime de foraj de 32 m;
  • modelul „Upgrade”, care poate atinge o adancime de foraj de 44 m si poate fi echipat si cu sistemul de foraj cu snec continuu, CFA.

Un punct forte al noului BG 15 H este sasiul de baza intarit, BT 50, complet reproiectat de Bauer, care ofera o gama larga de beneficii de performanta si stabilitate, chiar si pentru masinile de foraj mai mici.

Platforma de service integrata permite accesul facil la toate punctele de intretinere si service de pe sasiul superior si, in acelasi timp, indeplineste cele mai inalte standarde de siguranta si protectie a muncii.

Un tunel central adanc serveste ca platforma centrala de service, dar asigura si o inaltime de transport de numai 3,3 m. In combinatie cu o latime de transport de doar 2,5 m, acest sistem este in prezent unic in intreaga lume.

Alte noutati ale reproiectarii se concentreaza pe confortul operatorului. Conform noului concept de operare, toate functiile esentiale de lucru pot fi controlate prin joystick. Afisajele, comenzile si scaunul operatorului formeaza o unitate ergonomica.

Toate aceste calitati ale noului BG 15 H au fost demonstrate cu ocazia probelor de la Freising, Germania.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 168 – aprilie 2020, pag. 54

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/04/01/tractor-proiect-comert-noul-bauer-bg-15-h-valueline-compact-flexibil-eficient-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.