«

»

Graphein – Ziua usilor deschise online. 14 aprilie 2020 incepand cu ora 9.00 (live pe Facebook, Youtube, Zoom)

Share

Graphein sarbatoreste 6 ani de existenta in piata constructiilor intr-un mod inedit: pe 14 aprilie lanseaza un eveniment online in care dezvaluie toate secretele ce stau la baza succesului dobandit de-a lungul acestor ani si vor avea invitati speciali alaturi de care vor aborda din ora in ora cele mai importante subiecte actuale si strategii cu antreprenori, CEO de companii de constructii, arhitecti si consultanti de business.

Cand va avea loc ”Ziua usilor deschise online Graphein”?

Marti. 14 aprilie. Ora 9:00.

Unde?

Live pe Zoom, Facebook, Youtube.

Alaturi de noi vor fi Razvan Popa – Director Executiv Alusystem, Petre Nicolae – CEO CBC, Arh. Florin Enache, Stefan Vayna – CEO MasterBuild, Paul Voicu si Raluca Voicu – Managing Partners Franchwise, Arh. Andrei Fenyo, Arh. Arh. Matei Bogoescu, Raluca Apostol – CPO Nestor si Bogdan Apostol – CEO Nestor, Arh. Conferentiar Andreea Iosif.

Ne-am propus inca de la inceput sa putem ajuta toti dezvoltatorii, arhitectii, constructorii si proiectantii din Romania cu servicii de topografie si scanare 3D la cele mai inalte standarde prin cele mai eficiente metodologii. De aceea, pregatim o strategie de extindere prin care toti cei interesati de servicii topografice de calitate sa beneficieze de timp de realizare cat mai scurt si de preturi cat mai bune.

De-a lungul celor 6 ani de activitate, Graphein a avut lucrari importante si in exteriorul Romaniei, in tari precum Anglia, Franta, Germania, Cipru, Polonia si Israel, iar pentru viitor luam in considerare o prezenta consistenta la nivel european mai ales prin metodologia unica de asistenta topografica pentru fatade si scanarea 3D.

Face parte din strategia noastra sa inovam si sa implementam rapid noile tendinte din piata, iar orice tehnologie care poate aduce beneficii imediate clientilor nostri va fi parte din solutiile noastre.

Avem placerea sa invitam pe toti cei carora le pasa de viitorul in constructii si sa dezbatem impreuna cele mai interesante teme care ne vor ajuta sa depasim cu bine toate obstacolele impuse de aparitia noului covid-19 si ce metode vom aborda ca aceasta schimbare sa nu ne afecteze  prea mult domeniul in care activam.

Vor fi discutii libere, ne dorim intrebari multe si sa gasim impreuna cele mai bune solutii pentru noi toti!

Mai multe detalii despre evenimentul Graphein gasiti in grupul de Facebook de mai jos:

https://facebook.com/events/s/ziua-usilor-deschise-online-gr/513069396050156/?ti=wa

Va asteptam! Marti, 14 aprilie. Ora 9:00. Live pe Facebook, Youtube, Zoom.

www.graphein.ro

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/04/13/graphein-ziua-usilor-deschise-online-14-aprilie-2020-incepand-cu-ora-9-00-live-pe-facebook-youtube-zoom/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.