«

»

BAUDER: BauderECO – noul material de izolare termica a acoperisului

Share

De ce sa termoizolam durabil acoperisurile? 

Clima se schimba. De aceea constructorii si arhitectii solicita materiale de izolare care economisesc energie si protejeaza climatul. 

Respectam aceste cerinte prin izolarea durabila a acoperisurilor fara ca vreun copac sa fie taiat. Lemnul ca material de constructie? Da, dar nu pentru izolarea acoperisului. 

Pentru noi, specialistii in sisteme de acoperis, ecologia este importanta. Materialul de izolare pentru acoperis BauderECO stabileste deci noi standarde.

 

Termoizolarea acoperisurilor in mod durabil inseamna:

  • Trai sanatos.
  • Ecologic.
  • Confort.

 

Aer sanatos in propria casa

 

Pentru un climat sanatos al casei, calitatea aerului este importanta. Nu toate materialele de izolatie ecologice sunt sanatoase – multe polueaza aerul interior. BauderECO nu contine substante care polueaza aerul din interior, cum ar fi formaldehida, lianti sau alti aditivi utilizati impotriva daunatorilor sau a mucegaiului. In plus, BauderECO indeplineste cerintele stricte ale AgBB (Comisia pentru evaluarea sanatatii produselor de constructie, din Germania).

 

Materiale durabile ca baza

 

Termoizolatia pentru acoperis BauderECO ofera: consum minim de materii prime si energie si performanta maxima de izolare.

Evitam in mod deliberat utilizarea lemnului si, astfel, salvam copacii care sunt foarte importanti pentru protectia climei. Ne bazam pe materii prime regenerabile si reciclabile.

Puteti recicla BauderECO, dar nu trebuie. Deoarece BauderECO izoleaza termic chiar si dupa decenii ca in prima zi.

 

Cald iarna – Racoros vara

 

O temperatura potrivita sub acoperisul casei asigura un real confort, o atmosfera calda si un sentiment de siguranta.

Fata de alte materiale termoizolante pentru acoperis, BauderECO ofera o performanta excelenta de termoizolare cu cea mai mica grosime (WLS 024/025). Avantaj pentru dumneavoastra: cu putina energie aveti un camin calduros iarna si racoros vara – fara aer conditionat. Si toate acestea cu o structura subtire si eleganta a acoperisului.

 

Plantam trei copaci pentru fiecare acoperis BauderECO mai mare de 100 mp!

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 169 – mai 2020, pag. 24

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/05/01/bauder-baudereco-noul-material-de-izolare-termica-a-acoperisului/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.