«

»

TeraSteel – numarul 1 pe piata de panouri termoizolante din Romania

Share

TeraSteel este compania nr. 1 in productia si vanzarea de panouri termoizolante din Romaniasiunul dintre principalii producatori de panouri termoizolante, structuri zincate usoare si hale la cheie din Europa Centrala si de Est. Compania romaneasca, parte din Grupul TeraPlast, arepeste 10 ani experienta in piata si ofera solutii complete pentru constructii industriale, la cele mai inalte standarde.

Pentru a veni in intampinarea clientilor din zona balcanica si pentru a suplini cererea aflata in crestere in regiune, in 2017 a inaugurat TeraSteel Serbia – prima unitate de productie cu capital integral privat romanesc, deschisa in strainatate dupa 1990.

Astazi, compania isi desfasoara activitatea in trei unitati de productie aflate in Romania si in Serbia, unde produce:

  • Panouri termoizolante cu spuma poliuretanica (PUR), spuma poliuretanica ignifugata (PIR) si vata minerala (MW)
  • Structuri zincate usoare
  • Tabla cutata

Produsele TeraSteel ajung in 25 de tari europene, unde compania este recunoscuta drept un partener strategic.

Echipa TeraSteel isi ghideaza strategia si activitatea de zi cu zi dupa cei 4D care definesc TeraSteel: determinare, digitalizare, delocalizare si dezvoltare. Echipa TeraSteel este pasionata, dedicata si are expertiza necesara pentru a oferi solutii complete pentru fiecare proiect. Totodata, este ancorata in pietele pe care activeaza si acorda o atentie deosebita trendului de digitalizare. Prin delocalizare, compania ajunge mai usor la clientii sai si are resursele necesare de a-si respecta promisiunea de a oferi produse de calitate in cel mai scurt timp.

TeraSteel isi dezvolta constant portofoliul de produse pentru a raspunde optim nevoilor din piata. Astfel, ofera solutii complete, personalizate, chiar si pentru proiectele cu cerinte speciale. Inovatia este unul dintre punctele centrale ale strategiei pe termen mediu si lung.

 

Cel mai nou produs din portofoliul companiei este Lead by TeraSteel – un nou concept de hala metalica.02

Decizia TeraSteel de a lansa Lead este in linie cu directiva privind performanta energetica a cladirilor, adoptata de Uniunea Europeana, care prevede ca, pana la 31 decembrie 2020, toate cladirile noi sa aiba pierderi de energie aproape egal cu zero.

Panourile termoizolante Lead sunt realizate cu ajutorul unei tehnologii speciale care permite o etansietate superioara si o economie de pana la 20% a consumului de energie, in comparatie cu media pietei. Produsele care au la baza tehnologia Lead le ofera beneficiarilor cladirilor posibilitatea de a obtine certificari BREEAM (BRE Environmental Assessment Method) si/sau LEED4, cele mai populare standarde de evaluare a performantei ecologice a cladirilor.

Printre alte beneficii ale sistemului Lead se numara relocarea usoara a constructiei si garantia extinsa a materialelor. Nu in ultimul rand, pachetul Lead se remarca printr-o protectie anticoroziva excelenta, reducerea scurgerii de zinc in soluri datorita protectiei superioare din aliajul magneziu-aluminiu-zinc si este conform cu standardul european REACH.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 169 – mai 2020, pag. 35

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/05/01/terasteel-numarul-1-pe-piata-de-panouri-termoizolante-din-romania/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.