«

»

SSAB-AG: Producator de porti industriale de mari dimensiuni

Share

SSAB-AG proiecteaza, produce si monteaza portiere industriale de mari dimensiuni folosite in industriile aeronautica, navala si a cailor ferate.

La construirea hangarelor Aerostar din Bacau si lasi, destinate intretinerii avioanelor civile din categoria Airbus 320 si Boeing 737, s-au montat acest tip de porti industriale. Portiera este formata din 10 sectiuni din structura metalica cu o deschidere de 80 m si inaltimea de 18,3 m. Portile sunt actionate de panouri de comanda si sunt prevazute cu cate o fereastra fixa/sectiune si doua usi pietonale de acces la capete. Portile, prevazute cu senzori de depistare a obstacolelor, au viteza diferita de deschidere in asa fel incat la capat de cursa sa ajunga toate odata. Acestea se pliaza pe un spatiu in stanga si in dreapta, situat in interiorul cladirii. Solutia de retragere in interior este recomandata in zonele de clima in care este iarna, cu fenomen de inghet/dezghet. Deplasarea portilor este asigurata de un sistem de culisare pe sine, inglobat in platforma hangarului.

Pentru mai multe detalii despre SSAB-AG vizitati: www.ssabag.ro

 

Citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 170 – iunie 2020, pag. 55

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/06/01/ssab-ag-producator-de-porti-industriale-de-mari-dimensiuni/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.