«

»

THERMOSYSTEM CONSTRUCT CORPORATION: Productie materiale de constructii de calitate PREMIUM

Share

Compania THERMOSYSTEM CONSTRUCT CORPORATION SRL a fost infiintata in anul 2009, avand 100% capital romanesc si este detinuta de familia Niculescu. In prezent producem mortare uscate, gleturi, chituri, vopsele si tencuieli decorative.

Produsele marca THERMOSYSTEM sunt produse de cea mai buna calitate, fabricate la standarde europene, acestea fiind agrementate si avizate de laboratoare specializate. In componenta lor intra materii prime de exceptie: nisipuri atent selectionate, cimenturi superioare si aditivi recunoscuti la nivel mondial (Germania, Italia, Elvetia, Olanda, SUA etc.)

Produsele fabricate de noi ofera solutii complete in domeniul constructiilor, sunt certificate ISO de catre URS CERTIFICARI SRL, iar specialistii nostri realizeaza solutii personalizate in functie de particularitatile proiectului si de nevoile sale specifice.

De peste 10 ani activam pe piata materialelor de constructii cu trei capacitati de productie anuale:

  • 250.000 tone Mortare Uscate
  • 60.000 tone Gleturi si Chituri
  • 10.000 tone Tencuieli decorative si Vopsele

Aceste capacitati de productie sunt deservite de circa 26 muncitori calificati si o echipa de specialisti pentru urmarirea productiei, Controlul Calitatii si R&D (cercetare si dezvoltare de produse noi).

Produsele THERMOSYSTEM sunt prezente pe tot teritoriul Romaniei printr-o retea proprie de distributie formata din 20 de Reprezentanti de vanzari.

Colaboram cu dezvoltatori imobiliari, constructori, distribuitori, depozite de materiale.

Succesul companiei THERMOSYSTEM CONSTRUCT CORPORATION SRL, de la inceputul activitatii sale pana in prezent, se datoreaza:

  • timpului de livrare redus;
  • disponibilitatii stocurilor;
  • paletei diversificate de produse;
  • investitiilor in utilaje pentru productie;
  • calitatii produselor.

Deviza noastra este: „Oameni onesti, firme oneste, afaceri de succes.”

  • Recomandari THERMOSYSTEM pentru lucrari de termoizolare a fatadelor

Pentru lucrari de termosistem, noi va recomandam urmatoarele produse: PROFITHERM – adeziv pentru polistiren expandat, extrudat, OSB si VATA BAZALTICA, ULTRATHERM – adeziv polistiren profesional armat cu fibre de armare si VATA BAZALTICA, TS 1 – adeziv polistiren special aditivat, GRUND TENCUIALA DECORATIVA, TENCUIALA DECORATIVA ELASTOMERICA aspect bob de orez / aspect scoarta de copac.

  • Recomandari THERMOSYSTEM pentru lucrari de finisaje interioare /exterioare

Cea de-a doua impresie este interiorul imobilului. Finisajele executate cu produse de calitate au un impact vizual deosebit, sunt durabile in timp si rezistente la intemperii. Pentru lucrarile de finisaj, va recomandam urmatoarele produse: Sapa de incarcare – C16, Sapa autonivelanta – NIVEL MAX, Adeziv FLEXIBIL cu ciment alb pentru marmura, granit si  iatra naturala – MARMOFLEX, Adeziv FLEXIBIL cu ciment gri pentru placari ceramice – TS-FLEX, chit de rosturi – SYSTEM ROST, tinci pentru perete – TINCI GRI, tinci pentru perete – TINCI ALB, Glet pentru incarcare – MG20, Glet pentru finisaj – FINGLET-C si Vopsea lavabila interior – AMBIANCE.

Contact:
THERMOSYSTEM CONSTRUCT CORPORATION SRL
B-dul Biruintei Nr 223,
Oras Pantelimon (Km13-DN3),
Judet Ilfov
E-mail: office@thermosystem.ro
SITE: www.thermosystem.ro
Telefon: 0756030303 

Citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 170 – iunie 2020, pag. 3

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/06/01/thermosystem-construct-corporation-productie-materiale-de-constructii-de-calitate-premium/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.