«

»

TOP GEOCART: Solutii de tip machine control de la Leica Geosystems

Share

Specialistii TOP GEOCART aduc in Romania solutiile de tip machine control de la Leica Geosystems, in scopul optimizarii si rezolvarii mai rapide si mai sustenabile a sarcinilor necesare in santierele de constructii. Leica iCON iGD3  este o solutie inteligenta de nivelare 3D pentru buldozere care va revolutiona modul in care se pot muta diferitele volume de pamant intr-un santier. Nu numai ca mareste productivitatea, ci ofera si o flexibilitate de neegalat. Sistemul 3D aduce proiectul in interiorul cabinei. Profesionistii din domeniul constructiilor pot lucra independent si cu precizie oriunde in santier, ghidati de un sistem GNSS sau de o statie totala robotizata Leica Geosystems.

Sistemul iGD3 Leica iCON pentru buldozere poate creste vizibil utilizarea masinilor, productivitatea si optimizarea utilizarii materialelor pe orice zona de amenajare a teritoriului. Acesta poate fi utilizat cu o gama larga de senzori si combina usurinta in utilizare, flexibilitatea fara egal cu interfata de utilizator puternica si intuitiva. Sistemul integreaza telematica Leica iCON, care permite transferul facil de date de la birou la utilaj, suport de la distanta si gestionarea parcului de utilaje prin intermediul site-ului de telematica iCON.

Cheia sistemului iGD3 Leica iCON consta in conceptul  unic PowerSnap™ – o singura statie de andocare care permite schimbul usor si rapid de panouri, in functie de sarcina pe care trebuie sa o rezolve.

Sistemul de nivelare Leica iCON 3D iGG3 pentru buldozere sau gredere poate creste in mod remarcabil utilizarea si productivitatea utilajului si optimizeaza utilizarea materialelor pe orice sarcina de nivelare fina. Asemanator lui iGD3, si iGG3 poate fi utilizat cu o gama larga de senzori si combina usurinta de utilizare si flexibilitatea fara egal cu o interfata utilizator puternica si intuitiva.

Sistemul integreaza Leica ConX, care permite transferul facil de date de la birou la utilaj, suport de la distanta si gestionarea parcului de utilaje.

Leica ConX software – acest instrument de colaborare bazat pe cloud permite gestionarea eficienta pentru toate proiectele de constructie conectate, inclusiv platformele tertilor si transmiterea in timp real a datelor legate de locul de munca catre toate partile interesate. Cu Leica ConX, utilizatorii neexperimentati vor putea sa vizualizeze si sa valideze modele de referinta localizate, date topografice si date de constructii. Leica ConX ofera o gama larga de unelte si instrumente web, rapide si usor de utilizat, pentru a face treaba mai rapida si  mai eficienta.

Top Geocart va continua sa reprezinte un partener de incredere pentru specialistii constructori si de masuratori terestre din Romania, prin oferirea de solutii moderne si convenabile, prin deschiderea de a colabora cu solutii tehnice si de tip „know how” Leica Geosystems si prin participarea la proiecte comune de cercetare si diseminare.

 

Citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 170 – iunie 2020, pag. 28

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/06/01/top-geocart-solutii-de-tip-machine-control-de-la-leica-geosystems/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.