«

»

BOSCH SECURITY: Noua generatie de centrale pentru alarmare la incendiu Bosch este aici!

Share

O noua generatie de centrale care combina aspectul evoluat cu tehnologia revolutionara. Au o interfata de utilizator intuitiva cu LED-uri de stare proiectate pentru optimizarea proceselor.

Aspectul modern, usurinta punerii in functiune si conceptul modular sunt caracteristici unice pe care utilizatorul le poate gasi in aceasta noua solutie.

 

Sistemul este complet modular. Se adapteaza la natura si dimensiunea aplicatiei. Bosch ofera un sistem flexibil, care poate fi extins gradual, inclusiv din punct de vedere al costurilor. Clientii achizitioneaza doar componentele cu adevarat necesare.

 

  1. Touchscreen color 7”
  2. Sistem de operare Linux
  3. Switch Ethernet cu 4 porturi, integrat
  4. e-Matrix, Urmatorul pas catre integrarea cu sistemele de evacuare vocala
  5. Avenar 8000 – 32 bucle max. / Avenar 2000 – 4 bucle max.
  6. Retea pana la 32 de centrale: AVENAR 80000, AVENAR 2000, FPA 5000

 

Cu ajutorul Smart Safety Link, programul controleaza sistemul de adresare publica si alarmare vocala PRAESANSA. In caz de urgenta, sistemul raspunde imediat cu masuri precise si cu mesaje clare care mentin calmul tuturor. Cu sistemul integrat Bosch si evacuarea vocala, utilizatorul poate personaliza timpul de verificare a incendiului si un proces automat poate asigura evacuarea personalului in etape si in siguranta maxima.

 

Datorita unei tehnologii inovatoare de la Bosch, integratorii sunt capabili sa ofere asistenta la distanta 24/7 fara probleme, ceea ce garanteaza o performanta sporita.

 

Centralele AVENAR ofera o arhitectura distribuita pentru solutiile de tip campus si pot fi echipate cu mai multe interfete pentru o gama extinsa de aplicatii.

 

Cu un sistem Bosch, echipamentul isi pastreaza valoarea, deoarece panoul AVENAR este compatibil cu baza instalata si permite interconectarea cu sistemele existente. Acest fapt protejeaza investitiile anterioare pe masura ce tehnologiile continua sa evolueze.

 

Stati aproape pentru mai multe noutati…

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 171 – iulie 2020, pag. 38

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/07/01/bosch-security-noua-generatie-de-centrale-pentru-alarmare-la-incendiu-bosch-este-aici/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.