«

»

BRENNEKA: Specialisti in HVAC, stingerea incendiilor, electrice, automatizari, retele edilitare, confectii metalice, instalatii sanitare

Share

03

Compania BRENNEKA doreste sa aduca un plus de calitate si profesionalism, pornind de la ideea ca munca in instalatii se efectueaza in echipa, calitatea finala a lucrarilor efectuate fiind influentata de calitatea materialelor, tehnologiilor aplicate si nu in ultimul rand de gradul de calificare a personalului.

Misiunea firmei este sa oferim produse si servicii in instalatii gata sa raspunda necesitatilor si exigentelor clientilor.

Profesionalismul si entuziasmul echipei ne diferentiaza pe noi, BRENNEKA, prin orientarea permanenta spre client, calitate si promptitudine.

Calitatea, costurile si siguranta sunt prioritatile noastre cele mai importante.

La baza oricarei lucrari a companiei BRENNEKA se afla angajamentul nostru de a dezvolta si realiza lucrari complexe care sa promoveze siguranta si calitatea cu costuri reduse.

BRENNEKA va cauta sa identifice si sa colaboreze cu parteneri care, prin conduita lor de afaceri, aspira la standarde etice consecvente cu politica noastra.

Ne-am angajat sa oferim clientilor nostri valori si servicii de calitate superioara, prin investitiile pe care le facem in oamenii nostri, in scule profesionale si in echipamente.

 

Contact:

BRENNEKA – ROMANIA
Tel.:  +4 031 4313095
E-mail: office@brenneka.com
Web: www.brenneka.ro

BRENNEKA – FRANCE
Tel.: +33 63 52 70 847
E-mail: brennekasas@brenneka.com
Web: www.brenneka.com

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 171 – iulie 2020, pag. 55

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/07/01/brenneka-specialisti-in-hvac-stingerea-incendiilor-electrice-automatizari-retele-edilitare-confectii-metalice-instalatii-sanitare/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.