«

»

SSAB AG – Producator bazine stocare din elemente prefabricate

Share

SSAB AG furnizeaza elemente prefabricate din beton cu ajutorul carora se pot executa, in timp record, diverse tipuri de bazine pentru stocarea lichidelor, utilizate in sectorul agro-zootehnic, in industrie, rezervoare pentru apa aintiincendiu si mai ales bazinele speciale utilizate in cadrul statiilor de epurare municipale.

Bazinele pot fi realizate cu inaltimi de la 2,5 m pana la 6 m, sub diverse forme geometrice – rectangulare, circulare, ovale – cu unul sau mai multe compartimente, care pot fi prevazute cu pasarele circulabile, canale colectoare si cai de rulare pentru racloare si mixere.

Elementele prefabricate sunt pozitionate pe un radier executat in opera, dupa care se executa pardoseala interioara a bazinului care asigura si conexiunea intre elementele prefabricate. Ulterior se realizeaza etanseizarea interna a elementelor prin aplicarea unor masticuri elastice speciale care sa permita dilatatiile si contractile aparute in cadrul proceselor tehnologice, umplerea si golirea bazinelor precum si in cazul unor eventuale activitati seismice.

Contact:
SSAB-AG
Calea Republicii, Nr. 159
600303 – Bacau, Romania
Tel.: +40 234 581249
www.ssabag.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 171 – iulie 2020, pag. 9

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2020/07/01/ssab-ag-producator-bazine-stocare-din-elemente-prefabricate/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.